Kavels De Gouw

Verkocht

31 nieuwbouw woonhuizen

Poeldijk

Esther Olsthoorn

Omschrijving

In het waterrijke en groene gebied De Gouw, op de rand van het Westland en Den Haag, is de verkoop van de 31 kavels gestart. Het gebied de Gouw ligt ten noorden van de dorpskern van Kwintsheul: een woongebied dat gevormd gaat worden door een aaneenschakeling van wooneilanden. Misschien wel de plek voor jouw eigen droomvilla? Vlakbij de vaart de…

In het waterrijke en groene gebied De Gouw, op de rand van het Westland en Den Haag, is de verkoop van de 31 kavels gestart. Het gebied de Gouw ligt ten noorden van de dorpskern van Kwintsheul: een woongebied dat gevormd gaat worden door een aaneenschakeling van wooneilanden. Misschien wel de plek voor jouw eigen droomvilla? Vlakbij de vaart de Hollewatering en de ecologische zone die van de kust naar Midden-Delfland loopt. Prachtig dus.

Alle kavels onder toegewezen en onder optie
De verkoop van de 31 kavels in De Gouw is gestart. De inschrijfperiode is inmiddels gesloten en de toewijzing heeft plaats gevonden. Heeft u zich niet ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan is niet mogelijk om u nog aan te melden als reservekandidaat voor de bouwnummers. Heeft u vragen of wilt t meer weten over de kavels? Neem dan contact op met een van de kaveladviseurs van Olsthoorn Makelaars voor meer informatie over de kavels.

Uw kaveladviseurs voor De Gouw
Een kavel in het Westland, waarop u uw vrijstaande villa naar eigen wensen kan laten bouwen. Klinkt dat als een droom die je uit wilt laten komen? Olsthoorn Makelaars begeleidt u daar graag bij!
Het aankopen van een bouwkavel is een traject waar je hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks mee te maken heeft. U krijgt te maken met veel vragen, onbekende termen en keuzes die gemaakt moeten worden. Dan is het belangrijk om een ervaren kaveladviseur naast u te hebben, die met u meekijkt en u adviseert en begeleidt in verschillende stappen van het aankooptraject. Olsthoorn Makelaars heeft ruime ervaring met de begeleiding van nieuwbouwkopers en de aan- en verkoop van kavels. Vanuit onze vestiging in Naaldwijk, weten we de weg in het Westland en omgeving.

“Het is mooi om samen met belangstellenden de mogelijkheden van een eigen kavel te ontdekken. Stap voor stap bouwen we dan aan hun droomwoning. Daar word ik echt enthousiast van!” – Monique Strik, kaveladviseur De Gouw

Kavels aan het water
In dit unieke stukje Kwintsheul komen een aantal kavels te koop, met een gemiddelde grootte van 500 m². De kavels grenzen met de tuin aan het water. De kavels van De Gouw liggen in het waterrijke Kwintsheul, gelegen aan de noordrand van het Westland. Een heerlijke plek om te wonen met diverse recreatiemogelijkheden en een rijk verenigingsleven.

Een huis naar uw hart
In De Gouw kunt u straks écht een huis naar uw hart laten bouwen. Wonen aan het water met alle voorzieningen op een steenworp afstand.
Waterrijk wonen in De Gouw betreft een exclusieve wijk met een unieke verkaveling, het is een aaneenschakeling van ‘wooneilanden’. Het plan ligt precies op de ecologische verbindingsroute die de kust verbindt met Midden Delfland. Er zijn diverse kavels te koop, naar verwachting met een gemiddelde grootte van 500 m². De kavels worden verkocht zonder bebouwing. U kunt hierop uw vrijstaande villa naar uw eigen wensen laten bouwen. De stedenbouwkundige kaders zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is.

Goed om te weten
Wat bepalend is voor de toewijzing is de duur van uw inschrijving in het woningzoekendesysteem van gemeente Westland. De toewijzing wordt dus niet bepaald door het moment van inschrijving op de project website maar is het gemeentelijke woningzoekendesysteem van toepassing. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven in het woningzoekendesysteem vind je op de website van de gemeente Westland.

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.