Wonen omringd door groen en water

In verkoop

54 nieuwbouw woonhuizen

Van € 580.000 tot € 945.000 v.o.n.

Delft

geen

Corrine Juffermans

Omschrijving

Duurzaam wonen in Delft

Grasbuurt 3 is de laatste fase met grondgebonden woningen in Grasbuurt en bestaat straks uit 77 woningen in 6 verschillende woningtypes. Daarvan zijn er nu 54 woningen in verkoop! De verschillende woningtypes zijn: royale gezinswoningen, brede gezinswoningen, speciale hoekrijwoningen, riante twee-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen XL en vrijstaande villa’s.

De woningen zijn compleet uitgevoerd met keuken en sanitair. De prijzen variëren vanaf €580.000,- tot € 945.000 v.o.n. en woonoppervlaktes variëren van circa 132 m2 tot 232 m

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk. Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en…

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.

Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij. Grasbuurt 3 bestaat straks uit 77 woningen in 6 verschillende types. Nu in verkoop 54 woningen! De overige 23 woningen in Grasbuurt 3 gaan later dit jaar in verkoop.

De Brede gezinswoningen liggen aan een mooi groen hof, van waar je zo het park inloopt. Of kies je voor één van de twee-onder-één kapwoning of een Vrijstaande villa die met de achtertuin grenzen aan het park. En wat te denken van de Royale rijwoning met veelal uitzicht op de oostelijke waterplas? Zoek je veel ruimte? Ga dan voor één van de specials de dwarshoekwoning met een woonoppervlakte van 192 of zelfs 232 m2.

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard water – water warmtepomp, PV-panelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Highlights van Grasbuurt fase 3

 • Prachtige woningtypes, zowel rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen
 • Duurzaam wonen
 • Inclusief keuken en sanitair

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.