Gebouw Leyhof

Verkocht

108 nieuwbouw woonhuizen

Den Haag

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Gebouw Leyhof is een bijzonder woongebouw met 108 energiezuinige woningen in Proeftuin Erasmusveld. Je vindt hier appartementen en 3-laagse stadswoningen met een privé terras of tuin. Centraal in het gebouw is een grote dektuin die toegankelijk is voor alle bewoners. Woon je in Gebouw Leyhof, dan maak je deel uit van een duurzame samenleving. Dat…

Gebouw Leyhof is een bijzonder woongebouw met 108 energiezuinige woningen in Proeftuin Erasmusveld. Je vindt hier appartementen en 3-laagse stadswoningen met een privé terras of tuin. Centraal in het gebouw is een grote dektuin die toegankelijk is voor alle bewoners. Woon je in Gebouw Leyhof, dan maak je deel uit van een duurzame samenleving. Dat zie je niet alleen terug in het aanbod van deelauto’s, deelfietsen en energiezuinige installaties. Ook aan de collectieve ruimtes in het gebouw. Denk aan een paviljoen, wasbar of bibliotheek.

Proeftuin Erasmusveld wordt de nieuwe duurzame woonbuurt in Den Haag. Midden in een ecologische zone ontstaat een nieuwe leefomgeving voor plant, dier én mens. Een toonbeeld van gezond stads samenleven. Een plek voor mensen die bewust anders willen wonen.

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.