De Velden fase 2

Verkocht

119 nieuwbouw woonhuizen

Den Haag

Corrine Juffermans

Omschrijving

Wonen in een oase van groen!

De woningen hebben 3 woonlagen en variëren in grootte van circa 133 tot 184 m². De grootste woning van 184 m² is nieuw in fase 2 en heeft standaard 2 badkamers en twee slaapkamers! Inmiddels is inschrijfperiode gesloten en staan alle bouwnummer onder optie.

Duurzaam omgaan met de natuur speelt een belangrijke rol in Proeftuin Erasmusveld en dat is goed te zien in deelplan De Velden. Zowel in de buurt als in de woningen zelf. De huizen liggen aan gezellige groene woonhofjes die zorgen voor ontmoeting, veilige speelplekken voor kinderen en gezonde buitenruimten. Hier let je niet op elkaar, maar hier…

Duurzaam omgaan met de natuur speelt een belangrijke rol in Proeftuin Erasmusveld en dat is goed te zien in deelplan De Velden. Zowel in de buurt als in de woningen zelf. De huizen liggen aan gezellige groene woonhofjes die zorgen voor ontmoeting, veilige speelplekken voor kinderen en gezonde buitenruimten. Hier let je niet op elkaar, maar hier ben en leef je met elkaar.

De 125 energiezuinige gezinswoningen liggen in een oase van groen, dat wordt doorkruist door een prachtige natuurpromenade die aansluit op het Haagse ecologische lint. De promenade is voorzien van wadi’s (in plaats van een riool), die zorgen voor natuurlijke wateropvang. Hier kun je ook wandelen, fietsen en genieten. Het uitzicht op het groen zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Highlights van De Velden fase 2

 • 75 duurzame nieuwbouwwoningen
 • Van 133 tot 184 m² gebruiksoppervlakte
 • Nieuw woningtype van 184 m² met standaard 2 badkamers

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.