De Blauwe Kreken fase 2

Verkocht

67 nieuwbouw woonhuizen

Poeldijk

Rianne Dessens – van der Voort

Omschrijving

Groen en waterrijk wonen in De Blauwe Kreken fase 2

Nieuwbouwplan De Blauwe Kreken ligt in Poeldijk, aan de rand van het centrum. Dichtbij de gezellige reuring van de stad, maar met de gemoedelijkheid van een dorp. Alle woningen in dit project zijn verkocht.

De Blauwe Kreken fase 2 Ben je op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning? In Poeldijk De Blauwe Kreken worden in de tweede fase diverse woningen gerealiseerd. Uiteenlopende woningtypes waaronder rijwoningen van 4,5 meter breed tot ruime twee-onder-een-kapwoningen met de tuin aan water gelegen. De verkoop van deze fase is op 9 november gestart en…

De Blauwe Kreken fase 2
Ben je op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning? In Poeldijk De Blauwe Kreken worden in de tweede fase diverse woningen gerealiseerd. Uiteenlopende woningtypes waaronder rijwoningen van 4,5 meter breed tot ruime twee-onder-een-kapwoningen met de tuin aan water gelegen. De verkoop van deze fase is op 9 november gestart en de inschrijfperiode is inmiddels gesloten! Het is niet mogelijk om je aan te melden als reservekandidaat. Dat aanbod bestaat uit eengezinswoningen in verschillende breedtematen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen.

Nieuwbouwplan De Blauwe Kreken ligt in Poeldijk, aan de rand van het centrum. Dichtbij de gezellige reuring van de stad, maar met de gemoedelijkheid van een dorp. Je woont hier op loopafstand van de vele kleine winkeltjes, grote winkelketens en gezellige horecagelegenheden die het knusse centrum van Poeldijk rijk is. Tegelijkertijd ben je binnen no-time op de grote weg richting Den Haag, Delft of Rotterdam.

Goed om te weten
Wat bepalend is voor de toewijzing is de duur van jouw inschrijving in het woningzoekendesysteem van gemeente Westland. De toewijzing wordt dus niet bepaald door het moment van inschrijving op de project website maar is het gemeentelijke woningzoekendesysteem van toepassing. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven in het woningzoekendesysteem vind je op de website van de gemeente Westland.

Woningtypes De Blauwe Kreken Fase 2

Twee-onder-een-kapwoning van € 699.850,- tot € 719.850,- v.o.n.
In deze fase komen tien 2-onder-1-kapwoningen met een woonoppervlakte van ca. 166 m². De woningen kenmerken zich door zijn statige uitstraling, de geschakelde berging aan de zijkant van het huis en de antracieten dakpannen. Elk huis heeft zijn eigen warmtepomp en wordt voorzien van vloerverwarming op de begane grond en een tuin die gelegen is aan het water. De auto parkeer je op de privé-parkeerplaats bij de woning. Het is hier heerlijk rustig wonen tussen het vele water en groen, en met verschillende grote steden binnen handbereik.

Rijwoning 6.60 meter breed van € 574.850,- tot € 634.850,- v.o.n.
In deze fase komen 12 hoek- en tussenwoningen met een beukmaat van maar liefst 6.6meter breed en een woonoppervlakte van ca. 166m2. De woningen kenmerken zich door de prachtige voordeur en enkele erkers aan de voorgevel. Elk huis heeft zijn eigen warmtepomp en wordt voorzien van vloerverwarming op de begane grond en een tuin met eigen berging. De auto parkeer je gemakkelijk op eigen terrein en beidt zelfs ruimte voor 2 auto's . Het is hier heerlijk rustig wonen tussen het vele water en groen, maar met verschillende grote steden binnen handbereik.

Rijwoning 5.40 meter breed van € 459.850,- tot € 509.850,- v.o.n.
Van dit woningtype komen maar liefst 16 hoek- en tussenwoningen met een woonoppervlakte van ca. 135 m². De woningen kenmerken zich door de karakteristieke luifel boven de voordeur. Elk huis heeft zijn eigen warmtepomp en wordt voorzien van vloerverwarming op de begane grond en een tuin met eigen berging. De auto parkeer je gemakkelijk in de straat. Het is hier heerlijk rustig wonen tussen het vele water en groen, maar met verschillende grote steden binnen handbereik.

Rijwoning 5.10 meter breed van € 434.850,- tot € 479.850,- v.o.n.
Zoekt je een fijn huis met veel leefruimte, een lekkere tuin en volop speelgelegenheid in de buurt? Dan zou dit woningtype zomaar jouw droomhuis kunnen zijn. Bekijk de plattegronden op de projectwebsite n zie hoe verrassend veel ruimte schuilgaat in het huis. Hier woon je prima met een gezin.

Rijwoning 4.50m breed van € 389.850,- tot € 429.850,- v.o.n.
Kom na een lange dag werken thuis, schop je schoenen uit in de hal en nestelt je op de bank in de woonkamer. Even ontspannen. In de aangrenzende keuken staat jouw partner al te koken; hoe fijn is dat! Deze tussen,- en hoek woningen in een rij van acht woningen die zich kenmerken door het roodkleurige metselwerk. Met een woonoppervlakte van circa 111 m2 en twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping, zijn dit ideale woningen voor bijvoorbeeld starters op de woningmarkt.

Highlights van De Blauwe Kreken fase 2

 • Alle woningen zijn verkocht
 • Diverse type eengezinswoningen
 • Wonen omgeven door groen en water

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.