De Beuken Parkrijk

Verkocht

32 nieuwbouw woonhuizen

Rijswijk

Corrine Juffermans

Omschrijving

Appartementen in RijswijkBuiten met grote balkons

In De Beuken vind je precies de gewenste ruimte dankzij het gevarieerde woningaanbod. Het markante appartementengebouw Parkrijk De Beuken telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. De inschrijfperiode voor dit project is gesloten en alle woningen zijn verkocht.

32 appartementen De Beuken in RijswijkBuiten Ben je op zoek naar een ruim appartement met groot balkon? Op 22 december start de verkoop van de 32 nieuwe appartementen in project De Beuken in RijswijkBuiten. Aan het Laantje van 't Haantje in Rijswijk in deelgebied Parkrijk worden appartementen gerealiseerd van circa 75 tot 105 m² met 2 tot 4…

32 appartementen De Beuken in RijswijkBuiten
Ben je op zoek naar een ruim appartement met groot balkon? Op 22 december start de verkoop van de 32 nieuwe appartementen in project De Beuken in RijswijkBuiten. Aan het Laantje van 't Haantje in Rijswijk in deelgebied Parkrijk worden appartementen gerealiseerd van circa 75 tot 105 m² met 2 tot 4 kamers. Aan de voet van het Wilhelminapark geniet je van de energie van het buitenleven. Een baken van rust met alle voorzieningen bij de hand. De appartementen worden gebouwd in de prijsklasse vanaf € 345.000,- v.o.n.

In De Beuken vind je precies de gewenste ruimte dankzij het gevarieerde woningaanbod. Het markante appartementengebouw Parkrijk De Beuken telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. Op de begane grond zijn twee tweekamerappartementen gesitueerd. Op de verdiepingen is ruimte voor drie- en vierkamerappartementen met grote balkons van 11 tot 18 m². De woonoppervlakten variëren van circa 75 tot ruim 105 m². Op de begane grond is extra bergruimte voor bijvoorbeeld de fietsen en parkeren kan naast het gebouw.

Type A appartement 4 kamer ca. 105 m2
Prachtig ruim appartement van ca. 105m2
- 3 slaapkamers
- badkamer met ruimte voor bad en douche opstelling
- ruime woonkamer ca. 40m2 met open keuken
- balkon
- eigen parkeerplaats
- berging op de begane grond

Type B appartement 3 kamers ca. 85 m2
Ruim opgezet 3 kamer appartement bestaande uit:
- 2 slaapkamers
- mooie ruime woonkamer van ca. 37 m2
- ruim terras bereikbaar via de woonkamer en slaapkamer
- berging op de begane grong
- voorzien van een eigen parkeerplaats

Type C appartement 3 kamers ca. 75 m2
Een 3 kamer appartement bestaande uit:
- 2 slaapkamers met toegang tot het terras
- ruim opgezette woonkamer met open keuken
- prachtig terras van maar liefst ca. 17m2! bereikbaar via de woonkamer en slaapkamers
- aparte berging op de begane grond
- eigen parkeerplaats

Type D appartement 2 kamers ca.90 m2
Op de begane grond gelegen 2 kamer appartement bestaande uit:
- 1 riante slaapkamer van ca. 14 m2
- ruime woonkamer van ca. 34 m2
- keuken van ca. 9 m2
- Inpandig ruim balkon
- Inpandige toegang tot de berging
- eigen parkeerplaats

Uitermate geschikt als levensloopbestendig appartement.

Slim op weg dankzij deelmobiliteit
In Parkrijk heeft elke woning één parkeerplaats en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers. Om te voorzien in de mobiliteitsbehoefte worden mobiliteitspunten, zogenaamde Hely Hubs, gerealiseerd op centrale plekken in de wijk. Hier zijn (elektrische) deelauto’s en deel(bak)fietsen beschikbaar, die door alle bewoners van Parkrijk kunnen worden gebruikt. Zo stimuleren we het gebruik van deelauto’s en -fietsen en dragen we bij aan de duurzaamheid én leefbaarheid van Parkrijk.

Duurzaam wonen in RijswijkBuiten
De Beuken is onderdeel van RijswijkBuiten, een duurzame woonwijk gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft. Alle woningen en het openbaar gebied in RijswijkBuiten zijn duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo is de wijk gasloos, worden woningen verwarmd door een energiezuinige warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen. Goed voor het milieu, maar door de lagere energierekening ook goed voor de portemonnee.

Wonen in deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten
Wonen nabij de stad, maar met de luxe van het Wilhelminapark vlakbij? Wie wilt dat nu niet! In deelgebied Parkrijk is het fijn wonen. Een leuke en groene wijk met allerlei voorzieningen. De (toekomstige) basisschool, een kinderopvang, supermarkt en een medisch centrum zijn in dit deelgebied van RijswijkBuiten gelegen. Het centrum van Delft en winkelcentrum “In de Boogaard” liggen op slechts 10 minuten fietsafstand. Het groene en gezellige Wilhelminapark is ook vlakbij. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse recreatiemogelijkheden te vinden, zoals sportparken, openbaar vervoer en uitvalswegen naar A4, A12 of A13.

Start verkoop 22 december!
Wil je straks wonen in een van de appartementen in De Beuken? Meld je dan nu alvast aan als belangstellenden via de projectwebsite en ontvang meer informatie over het inschrijven voor de woningen op 22 december. Vanaf dat moment kan je je inschrijven via de projectwebsite voor je favoriete bouwnummer. Je hebt hiervoor tot uiterlijk 12 januari om 15.00 uur de tijd. Voeg bij je inschrijving ook een financiële check toe. Onder alle inschrijven die ook een financiële check hebben toegevoegd wordt bij de notaris geloot. Uiterlijk 17 januari ontvangt iedereen bericht of ze wel of geen woning toegewezen hebben gekregen.

Highlights van De Beuken Parkrijk

 • Alle woningen zijn verkocht
 • Vanaf € 345.000,- v.o.n.
 • 4 type appartementen vanaf 75 m²
 • Grote balkons op het zuidwesten

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.