Bouwnummer 430, Bouwnummer 430, De lier

Verkocht onder voorbehoud

nieuwbouw woonhuizen

De Lier

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Op een zomeravond nog even genieten van je bezoek. Je pakt de laatste hapjes van het aanrecht, terwijl je nog snel even het raam van de slaapkamer dicht doet. Zonder een trap op te hoeven, heb je hier alles binnen handbereik. Dit is een prachtige levensloopbestendige bungalow met kwartsgrijze gevelbekleding. De woning heeft een compleet…

Op een zomeravond nog even genieten van je bezoek. Je pakt de laatste hapjes van het aanrecht, terwijl je nog snel even het raam van de slaapkamer dicht doet. Zonder een trap op te hoeven, heb je hier alles binnen handbereik.

Dit is een prachtige levensloopbestendige bungalow met kwartsgrijze gevelbekleding. De woning heeft een compleet woonprogramma, met badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Met een woonoppervlakte van circa 127 m2 én nog twee slaapkamers op de verdieping, heb je ruimte genoeg. Bouwnummer 430 staat in van een rij met zes bungalows en heeft een voor- en achtertuin, die is gericht op het zuid/zuidoosten. De auto parkeer je op eigen terrein. Iets voor jou?

Comfort op de begane grond
Op de begane grond heb je een ruime woonkamer met open keuken, met openslaande deuren naar de voor- en achterkant. In de hal vind je een separaat toilet en een ruime trapkast, waar je eventueel de wasmachine/droger kwijt kunt. De badkamer is voorzien van douche en wastafel en biedt direct toegang tot de slaapkamer, die ook een eigen toegang heeft naar de woonkamer. Ook comfortabel is de standaard vloerverwarming. Dat scheelt een hoop ruimte voor radiatoren en je hebt altijd warme voeten!

Mogelijkheden op de verdieping
Hoewel je op de begane grond uiterst comfortabel woont, heeft dit woningtype nog een verdieping met een toilet en twee ruime slaapkamers, allebei voorzien van een dakkapel. Ook is hier nog een ruime berging én een aparte techniekruimte. Nog een groot voordeel van deze comfortabele hoekbungalow is natuurlijk de heerlijke tuin. Hier kun je op lange zomeravonden met vrienden borrelen, lees je op zondagmiddag een boek of kun je heerlijk tuinieren.

Basiskenmerken

 • Kamers 4
 • Prijs
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.