Aan de Lanen Appartementen

Verkocht

47 nieuwbouw woonhuizen

De Lier

Marjolein Derksen

Omschrijving

Compacte nieuwbouw appartementen

Het nieuwe woongebied in De Lier wordt uitgebreid met 47 compacte, betaalbare appartementen in de wijk Aan de Lanen. De verkoop is gestart en de inschrijfperiode is gesloten. Alle woningen in deze fase zijn verkocht.

In het kindvriendelijke nieuwbouwgebied Lierkwartier is het tijd voor nieuw woningaanbod: 47 prachtige nieuwbouw appartementen. Lierkwartier is een wijk waarin het dorpse karakter van het gezellige De Lier écht tot leven komt. Met veel variatie in woningen, tuinen en groene erfafscheidingen, houten gevelelementen en veranda’s. Wonen in een…

In het kindvriendelijke nieuwbouwgebied Lierkwartier is het tijd voor nieuw woningaanbod: 47 prachtige nieuwbouw appartementen. Lierkwartier is een wijk waarin het dorpse karakter van het gezellige De Lier écht tot leven komt. Met veel variatie in woningen, tuinen en groene erfafscheidingen, houten gevelelementen en veranda’s. Wonen in een natuurrijke omgeving, met de steden Delft en Den Haag binnen handbereik. Hier ervaar je thuiskomen zoals je nergens anders doet, met veel ruimte voor de kinderen.

INSCHRIJFPERIODE GESLOTEN | TOEWIJZING 2 DECEMBER
Het nieuwe woongebied in De Lier wordt uitgebreid met 47 compacte, betaalbare appartementen in de wijk Aan de Lanen. Deze worden gerealiseerd in een fraai appartementengebouw met maximaal 4 woonlagen, met stijlvolle landelijke architectuur die aansluit bij de woningen in de wijk. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte op het noordwesten of zuidwesten.

De inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Heb je je ingeschreven voor dit project? Dan hoor je op 2 december of je wel of geen woning toegewezen hebt gekregen.

Overzicht woningtypes Aan de Lanen appartementen

Woningtype A | Gereguleerde appartementen | € 203.000,- v.o.n.
In het karakteristieke Aan de Lanen Appartementengebouw komen in totaal 47 appartementen, waaronder 42 gereguleerde koopappartementen met een woonoppervlakte tot 45 m2. Deze 2-kamerappartementen bevinden zich op de begane grond, de 1e of 2e verdieping van het gebouw en hebben een buitenruimte op het noordwesten of zuidwesten. Met een slaapkamer, badkamer én inpandige berging een heerlijk appartement voor een starter of alleenstaande.

Let op! Dit woningtype type betreft een gereguleerd-appartement en zijn er restricties aan verbonden:

* WOONPLICHT.

Koper verplicht zich jegens verkoper om het verkochte zelf te betrekken nadat het verkochte voor bewoning/gebruik is gereed gekomen en die bewoning/het gebruik gedurende een aansluitende termijn van vijf jaar voort te zetten. Zolang hieraan niet is voldaan, is het niet toegestaan om het verkochte zonder schriftelijke toestemming van verkoper geheel of gedeeltelijk te verhuren of anderszins op enigerlei wijze, onder welke titel dan ook, in gebruik of genot af te staan.

* ANTI-SPECULATIEBEDING

Koper verplicht zich jegens verkoper om bij eigendomsovergang van het verkochte binnen tien jaren na heden, aan verkoper te betalen, ingeval de eigendom van het verkochte overgaat gedurende het eerste onderscheidenlijk het tweede, derde, vierde, vijfde, zesde, zevende, achtste, negende of het tiende jaar na heden, een honderd respectievelijk, negentig, tachtig, zeventig, zestig, vijftig, veertig, dertig, twintig of tien procent van het bedrag, waarmede het bedrag van de waarde van het verkochte het bedrag van de koop- en aanneemsom van het verkrijgen in eigendom van het verkochte te boven gaat. zou zijn aangegaan of zou zijn verricht indien de in deze bepalingen bedoelde vergoeding niet zou zijn verschuldigd.

Naast bovenstaande restricties is er ook een maximum aan het inkomen gesteld. Voor het middeninkomen wordt maximaal € 58.582,- gerekend (eenpersoons) en maximaal € 68.582,- (meerpersoons)

Na de toewijzing ontvangen de optanten een uitnodiging voor een gesprek bij de makelaar. Om aan te tonen dat je in de juiste categorie valt hebben we op dat moment het volgende van je nodig:
- IB60-verklaring (downloaden op website van de Belastingdienst)
- Werkgeversverklaring (de afdeling personeelszaken van je werkgever)
- Recente salarisstrook of jaaropgave (2020)
- Uittreksel basisregistratie (GBA) en indien je inwonend bent, ook van je ouders

Woningtype B | Hoekappartementen | 249.850,- v.o.n.
Het karakteristieke Aan de Lanen Appartementengebouw bestaat uit 47 appartementen, waaronder deze 3 hoekwoningen met een woonoppervlakte tot 51 m². Deze 2-kamerappartementen bevinden zich op de begane grond, de 1e of 2e verdieping van het gebouw. Het voornaamste voordeel van deze hoekwoningen ten opzichte van de overige appartementen, is de hoeveelheid extra lichtinval in de woonkamer dankzij ramen aan 2 kanten. Ook deze appartementen hebben allemaal een eigen buitenruimte, gericht op het noordwesten of zuidwesten.

Woningtype C | Topappartementen | € 429.850,- v.o.n.
Op zoek naar een appartement met wat meer ruimte? Bekijk dan eens deze 3-kamer topappartementen in het karakteristieke Aan de Lanen Appartementengebouw in Lierkwartier. Deze 2 appartementen bevinden zich op de 3e - en bovenste - verdieping en hebben een woonoppervlakte van circa 87 m². Met 2 slaapkamers, een separaat toilet, een heerlijk lichte woonkamer met open keuken en een balkon op het noordwesten of zuidoosten, bieden deze appartementen dat extra wooncomfort.

Genieten van stilte en natuur
Door de aanleg van water en groen - onderling en in de buurt zelf - krijgen de wijken in Lierkwartier de dorpse sfeer die past bij De Lier. Ook is er een goede aansluiting op het bestaande groen, water en de ecologische structuren in de omgeving. Aan de Lanen vormt samen met Op de Akkers een geheel nieuw woongebied, met centraal in de buurt een waterrijke ontmoetingsplek. Hier bieden speelplekken op en aan water kinderen de ruimte om op zoek te gaan naar avontuur. Aan de Lanen is echt een plek om te genieten van de stilte en de natuur.

Goed om te weten
Wat bepalend is voor de toewijzing is de duur van uw inschrijving in het woningzoekendesysteem van gemeente Westland. De toewijzing wordt dus niet bepaald door het moment van inschrijving op de project website maar is het gemeentelijke woningzoekendesysteem van toepassing. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven in het woningzoekendesysteem vindt u op de website van de gemeente Westland.

Highlights van Aan de Lanen Appartementen

 • Alle woningen verkocht
 • Aanmelden als reservekandidaat niet mogelijk
 • Prachtige nieuwbouw appartementen van 44 tot 87 m²

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.