Bekijk de foto van: Tuinwoning in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Proeftuin Erasmusveld

's-Gravenhage

Tuinwoning

14 woningen beschikbaar
14 nieuwbouw Eengezinswoning beschikbaar (van 18) Van € 439.850 tot € 534.850 v.o.n.

Ideaal voor een gezin

De stadswoning type Tuinwoning heeft in principe dezelfde indeling als type Terraswoning. Het verschil zit hem in de ligging en verbinding met je woonomgeving. In dit geval heb je een grote eigen stadstuin op de begane grond en is er op de 1e verdieping verbinding met het mooie binnenhof.

Door het ontbreken van een schuin dak is ook de 2e verdieping volledig bruikbaar. Je vindt er 3 slaapkamers, 1 van de kamers is woningbreed en heeft toegang vanuit de slaapkamer tot de badkamer met wastafel, douche en toilet. Deze verdieping is in basis al zo ingedeeld dat er voldoende bergruimte is. Voor je wasmachine en droger is een aparte berging gemaakt.

Samen leven

In de Proeftuin leef je samen. Je ontmoet elkaar bijvoorbeeld in het paviljoen, op het sportveld of in het gezamenlijke groen dat de buurt rijk is.

Puur

De woningen worden comfortabel én energiezuinig. Energie komt onder andere van de zonnepanelen op het dak. De bodemwarmtepomp in de woning is inbegrepen in de vrij op naamprijs. Net zoals de keuken, sanitair en tegelwerk.

De Tuinwoning bevat de volgende woningtypes: B1, B1s, B2, B3.

  14 nieuwbouw woningen beschikbaar (van 18) Woonopp. 135 tot 157 m² Perceelopp. 89 m² Kamers 1 tot 8 Van € 439.850 tot € 534.850 v.o.n.
  Woningen van Tuinwoning
  Foto's
  Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Tuinwoning, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  9 Foto's
  Kaart
  Openbaar vervoer
  Voorzieningen
  Scholen
  1/1