Bekijk de foto van: Terraswoning in 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
Proeftuin Erasmusveld

's-Gravenhage

Terraswoning

13 woningen beschikbaar
13 nieuwbouw Eengezinswoning beschikbaar (van 15) Van € 364.850 tot € 439.850 v.o.n.

Een bijzonder huis met veel leefruimte

Je auto parkeer je overdekt op je eigen plaats voor de deur. Je vervolgt je weg en komt gelijk in de grote leef keuken. Zet hier de deur lekker open en betrek buiten bij wat er binnen gebeurt. Op de 1e verdieping is de woonkamer. Doordat het trappenhuis in het midden zit, heb je twee gedeeltes. Een zitgedeelte en een tv-hoek, of maak je een werk- of studieplek op deze verdieping? Aan de woonkamer grenst jouw stadstuin. Kies je voor de optionele vide? Dan zijn de woonkamer en leef keuken met elkaar verbonden.

Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. 1 van de kamers is woningbreed en heeft toegang vanuit de slaapkamer tot de badkamer met wastafel, douche en toilet. Deze verdieping is in basis al zo ingedeeld dat er voldoende bergruimte is. Voor je wasmachine en droger is een aparte berging gemaakt.

Samen leven

In de Proeftuin leef je samen. Je ontmoet elkaar bijvoorbeeld in het paviljoen, op het sportveld of in het gezamenlijke groen dat de buurt rijk is.

Puur

De woningen worden comfortabel én energiezuinig. Energie komt onder andere van de zonnepanelen op het dak. De bodemwarmtepomp in de woning is inbegrepen in de vrij op naamprijs. Net zoals de keuken, sanitair en tegelwerk.

Onder de Terraswoning vallen de volgende woningtypes: A1, A1', A1s, A2, A2s, A3, A3s.

  13 nieuwbouw woningen beschikbaar (van 15) Woonopp. 105 tot 149 m² Perceelopp. 74 m² Kamers 1 tot 8 Van € 364.850 tot € 439.850 v.o.n.
  Woningen van Terraswoning
  Foto's
  Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Terraswoning, 's-Gravenhage - Olsthoorn Makelaars
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  9 Foto's
  Kaart
  Openbaar vervoer
  Voorzieningen
  Scholen
  1/1