Bekijk de foto van: Parkrijk De Lanen in Rijswijk - Olsthoorn Makelaars

Parkrijk De Lanen

Verkoop gestart. U kunt zich inschrijven tot 13 januari a.s.

De verkoop van het project verloopt in meerdere fasen.

Fase 1 (67 eengezinswoningen) Het aanbod bestaat uit 35 stoere Laanwoningen en 32 aantrekkelijke eengezinswoningen volgens het MorgenWonen concept van VolkerWessels. Alle woningen voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van duurzaamheid en comfortabel wonen.

De woningen van Parkrijk De Lanen zijn prachtig gelegen nabij het groene en waterrijke Wilhelminapark in Rijswijk in de duurzame woonwijk RijswijkBuiten. Uniek zo'n groen - blauwe oase naast de deur en toch zó centraal wonen dichtbij Den Haag en het strand!

Wat mag je verwachten van De Lanen?

- een waterverbinding naar het park
- vriendelijke pleintjes en hofjes met autoluwe en soms zelfs autovrije straten
- wonen dichtbij de dagelijkse voorzieningen waaronder de supermarkt, basisschool en het openbaar vervoer
- je bent altijd snel op de verlengde A4
- je kunt straks gebruik maken van de mobipoints en eenvoudig een elektrische auto of fiets huren
- en natuurlijk 67 woningen die voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van duurzaamheid en comfortabel wonen

Prijsindicatie vanaf € 382.000,-- v.o.n.

Kortom, Parkrijk De Lanen wordt een fijne en veilige plek om te wonen en te spelen.

De Lanen fase 1 bestaat uit 67 koopwoningen in diverse woningtypen.

Aan de rand komen 35 Laanwoningen in verschillende afmetingen en in diverse kleurstellingen. De stoere Laanwoningen L en XL zijn respectievelijk 5.40 en 5.70 meter brede drielaagse woningen, de Laanwoningen XXL hebben zelfs een vierde woonlaag! De Laanwoningen zijn allemaal energieneutraal (EPC=0)

Achter de Laanwoningen in een rustig hofje worden 32 aantrekkelijke en Nul-op-de-Meter eengezinswoningen gerealiseerd volgens het MorgenWonen concept van VolkerWessels. Met een MorgenWonen-huis woont u vanaf de oplevering direct zorgeloos omdat de woningen compleet worden afgewerkt met hoogwaardige wand- en vloerafwerking en een complete keuken en badkamer. De 32 MorgenWonen woningen zijn dus woonklaar!

VERKOOPPROCEDURE - Parkrijk De Lanen

Financiële toetsing
Heb je de financiering al geregeld? Het is nú al van belang dat je weet wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Als je wilt inschrijven voor een woning in De Lanen fase 1, dien je aan te tonen dat de gewenste woning financieel haalbaar voor je is. Maak hier vast werk van! Een formulier voor het invullen van je mogelijkheden is te downloaden hier op de website. Dit formulier dien je straks bij de inschrijving van de Voorverkoop in te leveren (mogelijk vanaf 14 december). De financiële haalbaarheid kan je laten toetsen bij één van de bij de makelaars aangesloten financieel adviseurs of bij een adviseur naar keuze. Toewijzing voor een woning zal mede op basis van de financiële haalbaarheid geschieden.

Hieronder vind je het stappenplan voor de woningverkoop. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met één van de makelaars. Zij helpen jou graag verder.

- Download hier het formulier: Financiële haalbaarheid Parkrijk De Lanen fase 1
https://www.parkrijk-delanen.nl/static/downloads/Financiele-haalbaarheid-Parkrijk-De-Lanen-fase-1.pdf

- Stap 1:
Bezoek het Voorverkoop event op zaterdag 14 december. Hier ontvang je informatie over de ligging van De Lanen, de woningen in fase 1 en de prijsrange per woningtype.
Er is op 14 december nog geen definitieve prijslijst per bouwnummer beschikbaar. Ook kun je het inschrijfformulier voor een optie op een woning meenemen.

- Stap 2:
Vul het inschrijfformulier in en voeg de financiële toetsing bij. Lever beide formulieren uiterlijk maandag 13 januari 17.00 uur a.s. in bij één van de makelaars op kantoor of verzend ze per e-mail. De contactgegevens voor het inleveren staan op het inschrijfformulier dat je op 14 december ontvangt.

- Stap 3:
De inschrijftermijn van de Voorverkoop van fase 1 loopt t/m maandag 13 januari 17.00 uur. De toewijzing vindt plaats tussen 20 en 24 januari. Indien je een woning toegewezen krijgt, word je uitgenodigd voor een optiegesprek waar je de definitieve verkoopprijs van je woning ontvangt en uitgebreide toelichting krijgt op het wonen in De Lanen.

- Stap 4:
Je ondertekent de koopcontracten.

Fase 2 meer informatie zal in de loop van 2020 beschikbaar komen.

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen in Parkrijk – De Lanen? Via de projectwebsite kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

RijswijkBuiten biedt veel diversiteit aan woningen in een aantrekkelijk decor van groen en water. Een prachtige nieuwe duurzame woonwijk gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft. Een nieuwe wijk waarin in 2013 de eerste paal is geslagen voor de allereerste woning. En waar in de periode tot 2023 verdeeld over een aantal deelgebieden nieuwe duurzame woningen worden gerealiseerd.

Deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten, maar toch stedelijk. De nieuwbouwwoningen in het nieuwste deel van RijswijkBuiten: Parkrijk, zijn stuk voor stuk royaal met een individuele uitstraling en uiteraard voorzien van alle moderne gemakken van de huidige tijd. Door de mix van architectuurstijlen ontstaat er speelse diversiteit in het straatbeeld.

Natuurlijk is er ook aan andere ‘groene’ eigenschappen gedacht. In Parkrijk worden de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid toegepast. Door onder andere het gebruik van de warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Comfort verhogend werkt o.a. het toepassen van vloerverwarming in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen.

Ook aan duurzame mobiliteit geen gebrek. In Parkrijk is straks een ruim aanbod deelmobiliteit beschikbaar. Met deze schone vervoermiddelen ontstaat een gezonde leefomgeving en wordt de parkeerdruk verminderd. In de loop van dit jaar wordt er meer bekend over de invulling van deelmobiliteit in Parkrijk.

De Lanen: jouw bron van energie!
Stel je eens voor dat … je opstaat in een omgeving waar het kriebelt en bruist. Een plek die uitnodigt tot spelen, sporten en ontdekken. Daar, waar iedereen naar hartenlust leeft. Simpelweg omdat de omgeving alles in zich heeft om je prettig, fit en veilig te voelen. Een stukje Nederland dat zó veelzijdig is dat je elke dag anders kunt inkleuren. Of je nu alleen, met vrienden of je kinderen bent. Zo’n plek waar alles wat je zoekt zó dichtbij is, vind je in Parkrijk - De Lanen. Daar wordt wonen genieten. Daar krijg je energie van.

De energie van De Lanen
Kinderen die spelen in een veilige omgeving, volwassen die naar hartenlust sporten, wandelen, socializen of eropuit trekken … Parkrijk - De Lanen geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt.
Met de steden Rijswijk, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin. Kortom: jouw direct woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is nou de rijkdom van Parkrijk.

Duurzaam wonen in een groene omgeving
Het woningaanbod van Parkrijk - De Lanen is zeer divers. Van traditionele eengezinswoningen met een schuine kap, ruime stadswoningen met een plat dak tot sfeervolle appartementen. Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Je bent dus niet meer afhankelijk van gas.

Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: Parkrijk De Lanen, Rijswijk - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1