Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Parkrijk De Lanen

*Voor actuele openingstijden van het informatiecentrum verwijzen wij u naar de projectwebsite van van RijswijkBuiten

RijswijkBuiten biedt veel diversiteit aan woningen in een aantrekkelijk decor van groen en water. Een prachtige nieuwe duurzame woonwijk gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft. Een nieuwe wijk waarin in 2013 de eerste paal is geslagen voor de allereerste woning. En waar in de periode tot 2023 verdeeld over een aantal deelgebieden nieuwe duurzame woningen worden gerealiseerd.

Deelgebied Parkrijk in RijswijkBuiten wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten, maar toch stedelijk. De nieuwbouwwoningen in het nieuwste deel van RijswijkBuiten: Parkrijk, zijn stuk voor stuk royaal met een individuele uitstraling en uiteraard voorzien van alle moderne gemakken van de huidige tijd. Door de mix van architectuurstijlen ontstaat er speelse diversiteit in het straatbeeld.

Natuurlijk is er ook aan andere ‘groene’ eigenschappen gedacht. In Parkrijk worden de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid toegepast. Door onder andere het gebruik van de warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Comfort verhogend werkt het gebruik van triple glas en het toepassen van vloerverwarming in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen.

Ook aan duurzame mobiliteit geen gebrek. In Parkrijk is straks een ruim aanbod deelmobiliteit beschikbaar. Met deze schone vervoermiddelen ontstaat een gezonde leefomgeving en wordt de parkeerdruk verminderd. In de loop van dit jaar wordt er meer bekend over de invulling van deelmobiliteit in Parkrijk.

De Lanen: jouw bron van energie!
Stel je eens voor dat … je opstaat in een omgeving waar het kriebelt en bruist. Een plek die uitnodigt tot spelen, sporten en ontdekken. Daar, waar iedereen naar hartenlust leeft. Simpelweg omdat de omgeving alles in zich heeft om je prettig, fit en veilig te voelen. Een stukje Nederland dat zó veelzijdig is dat je elke dag anders kunt inkleuren. Of je nu alleen, met vrienden of je kinderen bent. Zo’n plek waar alles wat je zoekt zó dichtbij is, vind je in Parkrijk - De Lanen. Daar wordt wonen genieten. Daar krijg je energie van.

De energie van De Lanen
Kinderen die spelen in een veilige omgeving, volwassen die naar hartenlust sporten, wandelen, socializen of eropuit trekken … Parkrijk - De Lanen geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt.
Met de steden Rijswijk, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin. Kortom: jouw direct woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is nou de rijkdom van Parkrijk.

Duurzaam wonen in een groene omgeving
Het woningaanbod van Parkrijk - De Lanen is zeer divers. Van traditionele eengezinswoningen met een schuine kap, ruime stadswoningen met een plat dak tot sfeervolle appartementen. Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Je bent dus niet meer afhankelijk van gas.

De verkoop van het project verloopt in meerdere fasen.

Fase 1 (67 eengezinswoningen)
De karakteristieke woningen uit fase 1 zijn ideaal als u kiest voor snelheid en gemak. Een groot deel van de woningen wordt namelijk gebouwd volgens het VolkerWessels-concept MorgenWonen. Dit betekent dat uw woning kant- en klaar wordt opgeleverd, inclusief een hoogwaardige keuken, moderne badkamer en afgewerkte vloeren en trappen. Vrijwel woonklaar dus! De traditionele eengezinswoningen uit fase 1 bestaan uit drie woonlagen, hebben een woonoppervlakte van circa 118 tot 130m² en zijn 5.40 meter breed. Gaat u liever voor een stadse uitstraling? Kies dan voor de ruim opgezette stadswoningen met 3 of 4 woonlagen en een woonoppervlakte van circa 137 – 167 m². De woningen zijn 5.40 meter breed en hebben een plat dak. Naar verwachting gaan de woningen in het vierde kwartaal van 2019 in de verkoop.

Fase 2 (64 eengezinswoningen): meer informatie zal in de loop van 2020 beschikbaar komen.

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen in Parkrijk – De Lanen? Via de projectwebsite kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Foto's
Transparant box sizer image