Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Park Madestein

Van € 550.000 tot € 675.000 v.o.n.

Binnenkort in verkoop

“Park Madestein” in Vroondaal Den Haag
13 klassiek, landelijke villa’s/bungalows in een hofje, in verschillende varianten uitvoerbaar.
Woon-en slaapprogramma op de begane grond mogelijk.
koopsomindicatie circa € 550.000,-- vrij op naam
Woonoppervlak vanaf circa 118 m²
Perceeloppervlak vanaf circa 262 m²

In het groene Madestein komt een kleinschalig nieuwbouwproject te koop waar 13 vrijstaande villa’s/bungalows worden gebouwd. Deze klassiek-landelijke woningen worden in verschillende varianten uitgevoerd. De woningen kunnen in 2 woonlagen, maar ook in 3 woonlagen worden uitgevoerd. Het oppervlak van de begane grond is geschikt te maken als levensloopbestendige woning.

Alle woningen zijn voorzien van twee parkeerplaatsen op eigen terrein en liggen in een woonhof alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

De woningen kunnen op diverse manieren worden ingedeeld. Zo kan er een volledig woonprogramma op de begane grond worden gemaakt. Dat wil zeggen dat zich hier de woonkamer en keuken bevinden, maar ook de slaapkamer en badkamer. Op de eerste verdieping zijn twee kamers en een tweede badkamer aanwezig. Natuurlijk kan er ook een werkkamer of een grote woonkeuken op de begane grond worden gemaakt. Een aantal villa’s is standaard voorzien van prachtige erkers, waardoor de woningen nog meer lichtinval krijgen en een speelse indeling hebben.
De woningen gaan in het najaar 2019 in verkoop. Laat uw gegevens achter bij de makelaar om op de hoogte gehouden te worden van deze ontwikkeling.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak vanaf circa 118 m²
• Kaveloppervlak vanaf circa 262 m²
• Vloerverwarming op begane grond
• 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
• In rustig hofje gelegen
• Levensloopbestendig wonen mogelijk
• Dichtbij strand

Woonopp. 118 tot 175 m² Perceelopp. 262 m² tot 350 m² Van € 550.000 tot € 675.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1