Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Nieuw Kijkduin

5 woningen beschikbaar
5 nieuwbouw appartementen beschikbaar (van 28) Van € 465.900 tot € 880.900 v.o.n.

PUUR GENIETEN! NIEUW KIJKDUIN APPARTEMENTEN: wonen met een adembenemend uitzicht!

Wonen waar de stad het strand ontmoet: zon, zee, strand, duinen en een heerlijk briesje.
Kijkduin, de gezelligste badplaats van Den Haag, ondergaat een metamorfose. Direct aan de boulevard ontstaat een nieuwe skyline. Luxe appartementen bovenop een rijk gevarieerde functiemix van retail, horeca en de foodmarkt ‘Vers aan Zee’, vormen samen een zeer gevarieerd wit dorp dat zich fraai aftekent tegen het beschermde groene duinlandschap.

In deze gemoedelijke omgeving is volop ruimte voor rust, ontspanning en sport. De natuur nodigt je continu uit om te gaan wandelen, te joggen of te surfen in de gezonde buitenlucht. Nieuw Kijkduin betekent vier seizoenen per jaar comfortabel verblijven op een plek waar geen dag hetzelfde is. Waar wonen weer puur genieten is!
Kijkduin wordt de komende jaren getransformeerd naar een hoogwaardige familiebadplaats waar de functies wonen, retail en horeca worden samengevoegd in één ontwerp voor alle leeftijden.

Alle appartementsgebouwen worden vormgegeven door meerdere architecten. Bij Poniente, dat 28 koopappartementen telt en 4 penthouses, zijn dat Piet Boon, Jan des Bouvrie, Willem Joost de Vries (TconcepT) en Sebastiaan Jansen (KOW). Iedere architect heeft daarbij tenminste één geveldeel voor zijn rekening genomen. Daarmee is de wens om een gevarieerde en veelzijdig gevelbeeld te creëren, gewaarborgd.

Duurzaamheid
De energieprestatie van Poniente voldoet aan energielabel A++. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van PV-panelen op het dak voor het opwekken van elektriciteit en komt er een warmte- en koudeopslag. Deze bron voorziet de appartementen in de winter op een duurzame manier van warmte en zorgt in de zomer voor verkoeling.

Natuurlijk
De inspiratie is ontleend aan historische binnensteden, waarbij geen gebouw hetzelfde is en iedere uitbreiding op een organische wijze iets passends toevoegt. De buitenruimte bepaalt de kracht van de locatie. Die moet ten volle worden benut en de levendigheid door het hele jaar heen vergroten. De locatie vraagt om een hoogwaardig pallet van lichtgekleurde materialen. Daarnaast is groen essentieel en op alle niveaus aanwezig. De alom aanwezige beplanting bestaat uit typische duinbeplanting.
Het totale nieuwe programma bestaat uit: 215 appartementen, 17.000 m2 winkels- en horecaruimte, de zogenaamde badplaatsvoorzieningen en circa 600 gebouwde parkeerplaatsen. De 1e fase van de ontwikkeling Nieuw Kijkduin betreft de nieuwbouw van 70 appartementen, ruim 4.000m² commerciële functies en circa 130 parkeerplaatsen. De eerste fase zal naast het huidige winkelcentrum worden gebouwd.

Planning
De voorbereidingen zijn getroffen en er is al gestart met de bouw. Vanzelfsprekend is het mogelijk nog uw eigen wensen voor het appartement te bespreken. Zo is er bij alle appartementen een stelpost opgenomen voor de keuken en worden alle appartementen voorzien van tegelwerk en sanitair, maar hoe dit eruit gaat zien, bepaalt u in grote mate zelf.

Heeft u belangstelling voor een van de appartementen. Wij sturen u graag de informatie toe.

  • Zon, zee, strand, duinen
  • Koopappartementen en penthouses
  • Energielabel A++
5 nieuwbouw woningen beschikbaar (van 28) Woonopp. 100 tot 182 m² Kamers 2 tot 4 Van € 465.900 tot € 880.900 v.o.n.
Woningtypen van Nieuw Kijkduin
Foto's
17 Foto's
Kaart
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1