Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Natuurlijk Vroondaal

Van € 400.000 tot € 700.000 v.o.n.

In de prachtige en groene wijk Vroondaal wordt naar verwachting in september gestart met de verkoop van een nieuw project “Natuurlijk Vroondaal” gelegen in het deelgebied Vroonvaart. Een kleinschalig gebied met een uniek karakter. Er worden circa 45 luxe twee-onder-een kapwoningen een herenhuizen gebouwd.
Het Deelgebied Vroonvaart is gelegen tussen de Madepolderweg, de Boomawetering en de Exporteurslaan. De architectuurstijl in dit gebied is geinspireerd op de historisch Haagse Hofbebouwing in combinatie met landelijke Westlandse Lintbebouwing. Het gebied heeft een intiem karakter. Alle woningen hebben een groene voortuin en zijn voorzien van een haag. De woningen zijn aan groene woonstraten en hofjes gelegen. Er is een variatie aan woningtypen en detaillering. Zo hebben een aantal woningen een prachtige erker, zijn er woningen met een trapgevel en zijn er raampartijen die zijn voorzien van prachtige luiken. Een aantal woningen zijn met hun achtertuin gelegen aan bevaarbaar water wat natuurlijk erg uniek is.

Woonopp. 125 tot 170 m² Perceelopp. 125 m² tot 300 m² Van € 400.000 tot € 700.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
9 Foto's