Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Metamorfose – Koopmansstraat 14 – 60

20 woningen beschikbaar
20 nieuwbouw appartementen beschikbaar (van 20) Van € 264.600 tot € 360.600 v.o.n.

METAMORFOSE - KOOPMANSSTRAAT 14 - 60 RIJSWIJK

In het mooie Rijswijk in de Plaspoelpolder is er momenteel een metamorfose gaande als het gaat om deze locatie. Een voormalig kantoorpand wordt op een fraaie manier getransformeerd in fraaie appartementen die bijna verhuisklaar zijn en met een hoog afwerkingsniveau worden opgeleverd! Er komen 20 appartementen te koop vanaf 73 m² tot 106 m² vanaf 2 tot 4 kamers.

In de directe omgeving van de Koopmansstraat bevindt zich een supermarkt en ook het gezellige " Oud Rijswijk" is ook dichtbij. Tram 17 stopt bijna voor de deur en brengt je snel naar de binnenstad van Den Haag.

De woonoppervlaktes zijn vanaf 73 m² tot 106 m². De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk en zelfs een Bulthaup keuken met Siemens apparatuur.
Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en er is een gezamenlijke fietsenberging. Een aantal appartementen zijn aangesloten op zonnepanelen. Tevens is elk appartement lid van de VvE die het concept autodelen heeft toegepast.
De appartementen zijn verschillend van afmeting en indeling. De appartementen bevinden zich op de 2e tot en met de 6e verdieping. De appartementen zijn voorzien van een frans balkon of een loggia.
De appartementen worden afgebouwd vanaf het 4e kwartaal van 2019 onder garantie van de aannemer. De verwachting van de oplevering van de appartementen is 4e kwartaal 2020.

Kenmerken:
- Woonoppervlak vanaf 87 m² tot 106 m²
- 2 tot 4 kamers
- Voorzien van loggia of frans balkon
- Luxe sanitair, regendouche en glazen douchewand
- Inclusief Bulthaup keuken
- Nieuwe kunststof kozijnen met HR++glas
- Videofooninstallatie
- Vloerverwarming
- Inclusief eigen parkeerplaats
- Plafond en wanden sausklaar
- Servicekosten tussen ca. € 127,-- en ca. € 166,-- per maand

U kunt de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier bij de verkopend makelaar opvragen.

  20 nieuwbouw woningen beschikbaar (van 20) Woonopp. 73 tot 106 m²Kamers 2 tot 3Van € 264.600 tot € 360.600 v.o.n.
  Woningtypen van Metamorfose – Koopmansstraat 14 – 60
  Foto's
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  22 Foto's