LOF

Van € 310.000 tot € 550.000 v.o.n.

In de wijk Erasmusveld komt het nieuwbouwproject genaamd LOF. De locatie ligt tussen de Erasmusweg en de Martinus Nijhoffweg op het voormalig volkstuinencomplex. Er komen ook 50 appartementen te huur en/of te koop.
LOF kenmerkt zich door duurzaamheid. De woningen worden zeer energiezuinig en er is aandacht voor de natuur. De woningen worden langs een nieuw aan te leggen ecologische zone gerealiseerd.

Er komen circa 85 prachtige eengezinswoningen in diverse types en afmetingen:
- geschakelde woningen "Oud-Hollandse" architectuur, 5,1 meter breed
- 7,3 meter brede geschakelde twee-onder-één-kapwoningen
- 4-laagse drive-in woning met terras en tuin

Wij verwachten dat de start van de verkoop in het laatste kwartaal van 2018 zal plaatsvinden, derhalve zijn de verkoopprijzen nog niet bekend.

Heeft u interesse? Schrijf u in op onze website.

ERASMUSVELD
Erasmus Veld wordt een duurzame, klimaatbestendige en ecologische nieuwe woonwijk. Hier komen ruim 800 nieuwbouwwoningen. Erasmus Veld wordt een modern, comfortabel en duurzaam woongebied. Wat dit gebied straks echt uniek maakt, is een duurzame inrichting van de openbare ruimte met zo veel mogelijk groen en zo min mogelijk bestrating. De bewoners vinden een groene omgeving belangrijk.

Alle nieuwe woningen krijgen een energie A-label. Ze zijn gasloos, uitgerust met de nieuwste technische ontwikkelingen voor energievoorziening, goed geïsoleerd, comfortabel en gebouwd met duurzame bouwmaterialen. Wat Erasmus Veld straks echt uniek moet maken, is een duurzame inrichting van de openbare ruimte. Met bewoners die ervoor kiezen om op een duurzame manier te willen leven. Elke bewoner bepaalt voor zichzelf hoe ver hij hierin wil gaan. De ontwikkelaars en de gemeente willen een zeer duurzame wijk bouwen, zodat Erasmus Veld een voorbeeld wordt voor de ontwikkeling van nieuwe duurzame wijken.

Woonopp. 125 tot 180 m² Perceelopp. 120 m² tot 300 m² Van € 310.000 tot € 550.000 v.o.n.
Foto's
Kaart
Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1