Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Julia’s Eiland fase 3

Wateringen

Vrijstaande villa type G

4 woningen beschikbaar
4 nieuwbouw Villa beschikbaar (van 8) Van € 659.850 tot € 784.185 v.o.n.

Ruimte en luxe. Dat zijn de sleutelwoorden in deze drielaagse woning. Dat begint al bij de stijlvolle entree. Deze strekt zich uit tot en met de bovenste verdieping en zet de woning letterlijk in een bijzonder daglicht! Bijzonder aan de living zijn de openslaande deuren in de zijgevel, waarmee je het buitengevoel naar binnen haalt en vice versa. In totaal beschik je over vijf grote (slaap)kamers: drie op de eerste verdieping en twee op de tweede verdieping. De ruimtes op de tweede verdieping zijn al gerealiseerd en lenen zich bij uitstek voor bijvoorbeeld een wasruimte en werkkamer. De ruimte en luxe van dit woningtype ervaar je eveneens in de royale, hoogwaardig afgewerkte badkamer. Ook buiten is volop ruimte. De woning wordt vrijwel helemaal omgeven door de heerlijke tuin, die grotendeels aan het water ligt. Op de riante kavel geniet je op elk moment van de dag van de zon. Behalve de heerlijke tuin beschik je over twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein en een aanpandige berging/garage van circa 18 vierkante meter.

  • Laatste fase Julia's Eiland
4 nieuwbouw woningen beschikbaar (van 8) Woonopp. 193 m² Perceelopp. 355 m² tot 535 m² 4 Kamers Van € 659.850 tot € 784.185 v.o.n.
Woningen van Vrijstaande villa type G
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image