Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Julia’s Eiland fase 3

Wateringen

Twee-onder-een-kap villa type H

Verkocht
Van € 574.850 tot € 619.850 v.o.n.

De grote raampartijen en chique entree in de zijgevel, die doorloopt op de eerste én tweede verdieping, zorgen voor veel licht en een ruimtelijke beleving. Bovendien draagt de entree, samen met de fraaie puntgevel en Franse balkons, bij aan het unieke gevelbeeld van deze twee-onder-eenkapper. De belofte die uit het gevelbeeld spreekt, wordt aan de binnenzijde van de woning volledig waargemaakt. Ruimte en luxe zijn in elk vertrek zichtbaar en voelbaar. In de U-vormige living met open keuken heb je bijvoorbeeld tal van indelingsmogelijkheden. De keuken leent zich uitstekend voor een hoekopstelling, maar ook dat gedroomde kookeiland is hier zeker te realiseren! Met drie fijne slaapkamers, een grote badkamer met douche, een separaat toilet én twee ruime zolderkamers is deze tweekapper een heerlijke plek voor het hele gezin. Achter de woning bevindt zich een heerlijke tuin, perfect op de zon georiënteerd en pal aan het water. Dit is de plek bij uitstek voor een uitgebreid ontbijt op zondagochtend of een glas koude rosé op een lange, warme zomeravond. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de comfortabele garage met riante oprit, met ruimte voor twee auto’s.

  • Alle woningen zijn inmiddels verkocht in Julia's Eiland.
Woonopp. 184 m² Perceelopp. 280 m² tot 310 m² 4 Kamers Van € 574.850 tot € 619.850 v.o.n.
Woningen van Twee-onder-een-kap villa type H
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image