Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Julia’s Eiland fase 3

Wateringen

Herenhuis type C

Verkocht
Van € 449.850 tot € 519.850 v.o.n.

Bijzonder aan deze royale herenhuizen zijn de karakteristieke jaren dertig architectuur, de witte dakoverstekken, de ruime voortuin waar plaats is voor twee auto’s en de bijzonder fraaie entree. ‘Royaal’ is in dit herenhuis het absolute sleutelwoord. De bijna zeven meter brede woonkamer ademt licht en ruimte, en de woonkeuken is zeer ruim van opzet. Op de eerste verdieping vind je vier riante slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De zolder is zo groot dat je hier gemakkelijk een extra (slaap)kamer kunt maken, eventueel door het bijplaatsen een dakraam of dakkapel (optioneel). Dit herenhuis biedt genoeg ruimte om al je woondromen te verwezenlijken!

  • Alle woningen zijn inmiddels verkocht in Julia's Eiland.
Woonopp. 174 m² Perceelopp. 150 m² tot 360 m² 4 Kamers Van € 449.850 tot € 519.850 v.o.n.
Woningen van Herenhuis type C
Foto's
Transparant box sizer image