Julia’s Eiland fase 3

Maak kennis met de allerlaatste woningen in Julia's Eiland. Tussen de Noordweg en Julia's Eiland fase 2 verrijzen straks 41 woningen in verschillende typen.

Er komen naast de terugkerende woningtypes uit eerdere fases twee nieuwe types te koop.

Naast de bekende woningtypes A, B en C uit de eerdere fases werkt de architect aan nog twee nieuwe woningtypes. De fraaie wit gekeimde twee-onder-een-kapwoning type F met stijlvolle zijentree uit fase 1 wordt bij het ontwerp van de vrijstaande villa's en twee-onder-een-kapvilla's als uitgangspunt genomen. Wat extra toe wordt gevoegd aan het ontwerp is meer woonruimte. De villa en twee-onder-een-kapvilla hebben 185 m² en 195 m² woonoppervlakte en optioneel zijn er diverse mogelijkheden om het huis naar wens af te bouwen.

Om je een beeld te geven waar de woningen ongeveer komen te liggen is er schetsverkaveling gemaakt. Op de schets is te zien dat naast fase 2 op het eiland vrijstaande villa's en twee-onder-een-kapvilla's worden gerealiseerd. Deze woningen hebben prachtige zonnige tuinen aan het water waar je echt iets bijzonders van kunt maken. Aan de overkant van het water zijn de tuinen gelegen van de andere villa's en meer richting de Noordweg vind je de bekende woningtypes A, B en C die ook in fase 1 en 2 zijn gerealiseerd.

De woningen gaan in de zomer van 2018 in verkoop! Laat je gegevens achter op de website van het plan om op de hoogte gehouden te worden van de start verkoop.

  • Laatste fase Julia's Eiland
  • Start verkoop verwacht zomer 2018
Woonopp. 122 tot 195 m² Perceelopp. 95 m² tot 535 m²
Foto's
070 308 46 56 Vestiging Wateringse Veld