Bekijk de foto van: De Wilgen – Parkrijk in Rijswijk - Olsthoorn Makelaars

De Wilgen – Parkrijk

Verkocht
Van € 395.000 tot € 500.000 v.o.n.

Bijna alle woningen zijn verkocht. Er is staat nog 1 woning onder optie.

In Parkrijk in RijswijkBuiten komt een nieuw plan “De Wilgen” op loopafstand van het Wilhelminapark. In het najaar van 2019 gaan er 43 woningen in verkoop. Er komen 3 verschillende type woningen vanaf 124 m² woonoppervlak, de verandawoning, de hofwoning en de stadsvilla.

Een ruime woning waar je iedere dag met een gerust gevoel kunt thuiskomen? Waar je energieneutraal en comfortabel woont? En waar je op loopafstand in een prachtig park kunt recreëren? In De Wilgen kan het!

Nieuwbouwplan De Wilgen wordt gerealiseerd op loopafstand van het Wilhelminapark in deelgebied Parkrijk. Met zo’n prachtig park om de hoek kunt u op elk gewenst moment in het jaar genieten van de natuur en het buitenleven. Natuurlijk heeft u in het Wilhelminapark optimaal de ruimte om bijvoorbeeld te wandelen, hard te lopen, te skaten, of te vissen en kinderen kunnen naar hartenlust spelen.

De woningen in het plan De Wilgen zijn energieneutraal en comfortabel. Om dit te bereiken zijn er diverse duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Comfort verhogend werkt het gebruik van triple glas en het toepassen van vloerverwarming in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen.

 

  Woonopp. 124 tot 150 m² Perceelopp. 117 m² tot 190 m² Van € 395.000 tot € 500.000 v.o.n.
  Foto's
  Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: De Wilgen – Parkrijk, Rijswijk - Olsthoorn Makelaars
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image
  Transparant box sizer image