Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

De Wilgen – Parkrijk

Van € 377.500 tot € 500.000 v.o.n.

In Parkrijk in RijswijkBuiten komt een nieuw plan "De Wilgen" op loopafstand van het Wilhelminapark. In het najaar van 2019 gaan er 43 woningen in verkoop. Er komen 3 verschillende type woningen vanaf 124 m² woonoppervlak, de verandawoning, de hofwoning en de stadsvilla.
De prijzen zijn vanaf ca. € 377.850,-- v.o.n.

Een ruime woning waar je iedere dag met een gerust gevoel kunt thuiskomen? Waar je energieneutraal en comfortabel woont? En waar je op loopafstand in een prachtig park kunt recreëren? In De Wilgen kan het!

Nieuwbouwplan De Wilgen wordt gerealiseerd op loopafstand van het Wilhelminapark in deelgebied Parkrijk. Met zo’n prachtig park om de hoek kunt u op elk gewenst moment in het jaar genieten van de natuur en het buitenleven. Natuurlijk heeft u in het Wilhelminapark optimaal de ruimte om bijvoorbeeld te wandelen, hard te lopen, te skaten, of te vissen en kinderen kunnen naar hartenlust spelen.

De woningen in het plan De Wilgen zijn energieneutraal en comfortabel. Om dit te bereiken zijn er diverse duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Comfort verhogend werkt het gebruik van triple glas en het toepassen van vloerverwarming in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen.

Heeft u interesse? Laat uw gegevens achter op onze website en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en start verkoop.

Woonopp. 124 tot 150 m² Perceelopp. 117 m² tot 190 m² Van € 377.500 tot € 500.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image