Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

De Rhijnenhof 14A

Verkocht
€ 795.000 v.o.n.

De Rhijenhof 14A te Den Haag

In de kleinschalige villawijk Park Rhijenhove worden moderne 11 villa’s rondom een monumentale boerderij gebouwd. Op deze prachtige locatie is nog 1 vrijstaande villa in te koop.
U bereikt Park Rhijenhove via de ophaalbrug rijdt u naar uw villa die staat in een groene omgeving en naast een oever waar u uitzicht op heeft. Heeft u altijd al rustig, ruim en omgeven door bestaand groen en water willen wonen, maar wel in de buurt van alle voorzieningen? Deze moderne villa heeft deze kenmerken allemaal.

Indeling van de woning;

Voordeur naar ruime hal, toilet en toegang met openslaande deuren naar de keuken en woonkamer van ruim 66 m² waar u een heerlijke woonkeuken kunt realiseren. De woonkamer is tuingericht en geeft toegang naar een aparte (werk)kamer. De woonkamer en de keuken zijn beiden voorzien van een 3,5 en 4 meter brede schuifpui. Het tuin heeft een breedte van ca. 20 meter en kijkt uit over een natuurlijke oever. De begane grond en de verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.

Op de eerste verdieping bevinden zich aan de voorzijde van de woning 2 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een inloopkast heeft en toegang tot een eigen badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. Op deze verdieping is een aparte toilet aanwezig en nog een badkamer met een douche, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog eens 3 slaapkamers.
In de aangebouwde berging van ca. 17 m² is via de woning en de buiten te bereiken. In deze ruimte staan de WTW en de boiler.

Kenmerken
- Woonoppervlak ca. 220 m²
- Perceeloppervlak ca. 565 m²
- Werkkamer op de begane grond
- 5 (slaap)kamers op de eerste verdieping
- Gelegen nabij voorzieningen in Wateringen
- Energiezuinig en voorzien van vloerverwarming
- Warmtepomp en WTW-installatie
- Prognose oplevering voor de bouwvak 2019

Woonopp. 220 m² Perceelopp. 580 m² Van € 795.000 tot € 795.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
11 Foto's