Bekijk de foto van: CottagePark in Waddinxveen - Olsthoorn Makelaars

CottagePark

Van € 380.000 tot € 950.000 v.o.n.

Ontdek nu 'Cottagepark', wonen met Engelse allure.

'CottagePark’ is stijlvol wonen in een landelijke, Engelse sfeer. Een sterke combinatie van charmante Tudor architectuur en modern comfort. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is heel plezierig; op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein en Park Triangel.
Het aanbod varieert van eengezinswoningen, royale herenhuizen, twee-onder-één-kapvilla's en vrijstaande villa’s tot prachtige, ruime appartementen. Allemaal met eigen tuin of balkon.

VOORVERKOOP
'Cottagepark' gaat op 3 juli a.s. in voorverkoop. De officiële verkoop start na de zomer van 2020, maar de voorverkoop maakt het mogelijk om al eerder uw droomwoning te reserveren. Hoe dit precies werkt, leest u op de projectwebsite https://www.cottagepark.nl/

RUSTIGE, VEILIGE BUURT
In deze intieme sfeer realiseren we een kleinschalig nieuwbouwplan met een dorps karakter waarbij de gemeenschap een belangrijk onderdeel is. Bewoners creëren met elkaar een buurt waar je graag woont en elkaar kent. Ook de autoluwe opzet maakt dat CottagePark een veilige omgeving is waar je rustig woont en kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen.

CHARMANTE DETAILS VAN TOEN EN NU
Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. De woningen verschillen van elkaar in kleurstelling en vorm, waardoor een gevarieerd beeld ontstaat. Bij alle woningen ziet u charmante details van de architectuurstijl ‘Tudor’ terug. Herkenbaar aan onder andere de steile daken, markante gemetselde schoorstenen, baksteen in warm rood of bruin en ramen met roedeverdelingen. Duurzaam gebouwd, gasloos en comfortabel.

IDEALE PLEK BIJ DE GOUWE
Waddinxveen is een gezellig dorp om te wonen. Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland; dichtbij steden als Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Alles heeft u hier op loop- of fietsafstand. Natuur, sportverenigingen, kinderopvang, scholen, speelplekken voor kleine en grote kinderen, een goed OV-netwerk en een breed aanbod van winkels. Een nieuwe woonplek nabij de Gouwe. Fijn!

  • Vanaf 20 juni verkoopdocumentatie beschikbaar
  • Inschrijven presale: 3-6 juli 2020
Woonopp. 115 tot 235 m² Perceelopp. 129 m² tot 502 m² Van € 380.000 tot € 950.000 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: CottagePark, Waddinxveen - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
12 Foto's
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1