Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Bekijk de foto van: CottagePark in Waddinxveen - Olsthoorn Makelaars

CottagePark

Binnenkort in verkoop: Wonen met Engelse Allure

'CottagePark’ is stijlvol wonen in een landelijke, Engelse sfeer. Een sterke combinatie van charmante Tudor architectuur en modern comfort. Het plan is ruim, groen opgezet en de locatie is heel plezierig; op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein en Park Triangel.

Het aanbod varieert van royale herenhuizen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s tot prachtige, ruime appartementen. Allemaal met eigen tuin of balkon.

Verkoopprijsindicatie verschillende woningtype:

Eengezinswoningen, gbo vanaf 134 m²
Verkoopprijsindicatie va. €380.000 v.o.n.

Herenhuizen, gbo vanaf 161 m²
Verkoopprijsindicatie va. €430.000 v.o.n.

Twee-onder-één-kapwoningen, gbo vanaf 172 m²
Verkoopprijsindicatie va. €515.000 v.o.n.

Vrijstaande villa’s, gbo va. 200 m²
Verkoopprijsindicatie vanaf €735.000 v.o.n.

Appartementen, gbo vanaf 115 tot circa 200 m²
Prijs nader te bepalen

RUSTIGE, VEILIGE BUURT
In deze intieme sfeer realiseren we een kleinschalig nieuwbouwplan met een dorps karakter waarbij de gemeenschap een belangrijk onderdeel is. Bewoners creëren met elkaar een buurt waar je graag woont en elkaar kent. Ook de autoluwe opzet maakt dat CottagePark een veilige omgeving is waar je rustig woont en kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen.

CHARMANTE DETAILS VAN TOEN EN NU
Het (land)leven in Engelse dorpen met zijn warme intimiteit is op een nieuwe wijze terug te vinden in de opzet van CottagePark. De woningen verschillen van elkaar in kleurstelling en vorm, waardoor een gevarieerd beeld ontstaat. Bij alle woningen ziet u charmante details van de architectuurstijl ‘Tudor’ terug. Herkenbaar aan onder andere de steile daken, markante gemetselde schoorstenen, baksteen in warm rood of bruin en ramen met roedeverdelingen. Duurzaam gebouwd, gasloos en comfortabel.

IDEALE PLEK BIJ DE GOUWE
Waddinxveen is een gezellig dorp om te wonen. Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland; dichtbij steden als Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Alles heeft u hier op loop- of fietsafstand. Natuur, sportverenigingen, kinderopvang, scholen, speelplekken voor kleine en grote kinderen, een goed OV-netwerk en een breed aanbod van winkels. Een nieuwe woonplek nabij de Gouwe. Fijn!

AANMELDEN VOOR NIEUWSBRIEF
'Cottagepark' is een project in voorbereiding. Via de projectwebsite cottagepark.nl kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo bent u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van dit nieuwbouwproject.

Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: CottagePark, Waddinxveen - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1