Bekijk de foto van: BuitenKavels RijswijkBuiten in Rijswijk - Olsthoorn Makelaars

BuitenKavels RijswijkBuiten

Verkocht
Van € 314.237 tot € 369.500 v.o.n.

BuitenKavels in RijswijkBuiten

Op dit moment zijn de meeste kavels verkocht er zijn nog enkele kavels beschikbaar vanaf € 314.237,00 vrij op naam. Op de website van RijswijkBuiten zijn de kavelpaspoorten van de kavels te vinden.

Aan de rand van Rijswijk krijgt een bijzondere nieuwe wijk vorm: RijswijkBuiten. het wordt een wijk in een groen decor, duurzaam van opzet en met veel oog voor verschillende woonwensen. Ook voor die mensen die graag hun eigen droomhuis willen realiseren. Die mogelijkheden zijn er genoeg in RijswijkBuiten.

In RijswijkBuiten krijgt u de mogelijkheid uw eigen droom te realiseren: Het bouwen van uw eigen huis!
De gemeente Rijswijk wil met deze ontwikkeling u alle vrijheid geven om zelf uw huis te gaan (laten) bouwen. Dit plan past naadloos in de visie achter de gebiedsontwikkeling waarbij RijswijkBuiten een gevarieerde woonwijk zal worden die veel ruimte biedt aan verschillende initiatieven. Niet alleen van projectontwikkelaars, maar ook voor u, als toekomstig bewoner. In elke fase van de ontwikkeling van RijswijkBuiten is daarom ruimte gereserveerd voor particuliere woningbouw.
Bij het zelf bouwen van een huis komt een hoop kijken. De gemeente Rijswijk vindt het belangrijk om u hierbij zoveel mogelijk te ondersteunen. Daartoe is onder meer een brochure en een handboek beschikbaar. Deze zijn op aanvraag te verkrijgen evenals de overige relevante bescheiden zoals het bestemmingsplan etc.
U bent bij de verkopende makelaars van harte welkom met al uw vragen. Zij kunnen u een kavelposter overhandigen waarin de voorschriften zijn vastgelegd die in het beeldkwaliteitsplan staan. Deze bieden overigens veel ruimte.

De gemeente wil meer doen dan alleen maar grond beschikbaar stellen voor particuliere woningbouw. Daarom kunt u medewerking verwachten. Welke kavels zijn beschikbaar? Met welke voorschriften heeft u te maken? Allemaal zaken die met u besproken kunnen worden.

Voor zowel de afmetingen als de prijzen is een van-tot genoemd. Voor de diverse afmetingen en prijzen verwijzen wij u graag naar de individuele bouwnummers.

Voor de hele locatie is een informatiecentrum ingericht waar u een goed beeld kunt krijgen van de omgeving en wat de plannen zijn voor deze nieuwe locatie. Voor de openingstijden verwijzen wij u graag naar de site www.RijswijkBuiten.nl. Mocht u buiten deze openingstijden een afspraak in willen plannen, kan dit in overleg.

  • Eigen droomhuis
  • Rand van Rijswijk
  • Handboek beschikbaar
Perceelopp. 490 m² tot 539 m² Van € 314.237 tot € 369.500 v.o.n.
Foto's
Transparant box sizer image Bekijk de foto's van: BuitenKavels RijswijkBuiten, Rijswijk - Olsthoorn Makelaars
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
Transparant box sizer image
10 Foto's
Kaart
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1