Terug

Assistent Register Makelaar Taxateur

Ik heb onlangs de opleiding assistent makelaar positief afgerond. En dat was leuk om te doen, vooral ook voor meer verdieping in je werk.

Over Rosa Cogels – Verbeek

Ik ben opgegroeid in Naaldwijk en De Lier, dus het Westland is mijn thuis. Toen ik mijn man ontmoette, hebben we ons eerste huis, een appartement in Delft gekocht. Na een aantal jaar in Delft zagen we een leuke woning in De Lier dus toch weer terug naar het Westland. Ook heb ik twee schatten van kinderen, een meisje en jongen en dat maakt mijn leven mooi! Zo'n drie jaar geleden konden we een ruimere woning in De Lier kopen en hoeven we wat mij betreft nooit meer weg.......Maar mocht ik de loterij winnen, koop ik nog wel een grachtenpand in Delft en een leuke Audi!

Vragen aan Rosa Cogels – Verbeek

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

In de Lier, het Westland is mijn favoriete plek. Het is een fijn dorp, waar het heerlijk wonen is. Je zit zo bij het strand of een bos. En er zijn genoeg winkels voor je boodschappen en ander inkopen dus je hoeft het dorp niet uit!

2. Wat is je passie?

Sinds dat ik klein ben, teken ik graag. Dat doe ik eigenlijk nog steeds.

3. Waar word je blij van als je aan het werk bent?

Ik word blij als ik lekker bezig ben, als ik de makelaars goed kan ondersteunen en dat ik het werk voor de makelaars makkelijker maak. Ook vind ik het leuk om klanten die bijvoorbeeld bellen zo goed mogelijk te woord te staan.

4. Wat is je leukste herinnering tot nu toe bij Olsthoorn Makelaars?

De nieuwjaarsborrel van Olsthoorn is mijn leukste herrinering toe nu toe. Ik werk nog niet zo lang voor Olsthoorn en vlak voordat ik zou beginnen, was ik uitgenodigd op de borrel. Het was een gezellig gebeuren en zo heb ik met mijn collega’s kennis gemaakt op een relaxed manier!

house-row