Terug

Manager Nieuwbouw

Sinds 2012 ben ik in diverse rollen betrokken bij de processen die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Over Robbert-Jan Eijk

Sinds 2012 ben ik in diverse rollen betrokken bij de processen die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Als financieel adviseur heb ik aan het begin van mijn carrière een aantal jaar gewerkt bij Rabobank Zuid-Holland Midden. Tijdens deze veelzijdige rol ben ik me steeds meer gaan interesseren voor marketing & communicatie. De kennis en ervaring aan de projectontwikkelingskant heb ik opgebouwd bij BPD (Bouwfonds Property Development) en Heijmans Vastgoed. Het (digitaal) in verkoop brengen van grote en kleine nieuwbouwlocaties in de regio Den Haag, Rotterdam, Delft en het Westland waren daarbij dagelijkse werkzaamheden.

Vragen aan Robbert-Jan Eijk

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Nationaal en internationaal staat Delft bekend om haar prachtige stadscentrum en rijke historie. Delft bouwt ook aan de toekomst midden in het centrum. Eén van de plekken waar ik graag ben, is het vernieuwde gebied rondom het station van Delft: Nieuw Delft. Hier verrijst diverse nieuwbouw en is het oude station herontwikkeld tot eetgelegenheid. Vlakbij dit nieuwe gedeelte van Delft vind je ook de Zuidkolk waar de bootjes dobberen en samen met de oude pakhuizen aan de Scheepmakerij en de terrassen van de horeca van Huszar voor een gezellige plek zorgen. Dit alles maakt dat dit voor mij een prachtige plek is in Delft!

2. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis staat in ieder geval in Delft; de plek waar ik geboren en getogen ben. Wat betreft de architectuur spreekt bijvoorbeeld het Beach House van Piet Boon op Bonaire mij erg aan. Een ontwerp met rechte lijnen gecombineerd met hoofdzakelijk natuurlijk materialen waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte.

3. Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Vanaf het eerste contactmoment met Olsthoorn Makelaars merk je dat het een enthousiast, professioneel en betrokken full service makelaarskantoor is. Of dat eerste contact nu via de telefoon, chat of aan de balie in een van onze kantoren is; je wordt als klant gelijk centraal gesteld.

4. Wat is je passie?

Hockey! Sinds mijn 5de speel ik met veel plezier hockey bij Ring Pass Delft. Wanneer je als kind opgroeit op steenworp afstand van de hockeyvelden bouw je daar een hechte vriendengroep op. Nog wekelijks spelen we een wedstrijd en ben ik op de vereniging te vinden.

house-row