Terug

Office manager

Als klanten ook familie of vrienden naar ons verwijzen, is dat het grootste compliment dat je kunt krijgen. Dat is echt de kers op de taart!

Over Patty Noordeloos

Sinds 2005 werk ik binnen de makelaardij. Vanaf 2007 t/m 2013 heb ik al mogen werken voor Olsthoorn Makelaars met heel veel plezier. Na de recessie heb ik een uitstap gemaakt naar de Universiteit van Leiden, daar bleek al snel dat ik de hectiek van de makelaardij enorm miste en mijn hart daar ligt. Als opleidingen heb ik Havo - Secretaresse opleiding - Directie secretaresse Opleiding en Vastgoedintroductiecursus gedaan.

Vragen aan Patty Noordeloos

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Na mijn werk ga ik graag met mijn gezin wandelen in het bos of op het strand.

2. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Ooit hoop ik een kavel te kunnen kopen en daar zelf een droomhuis op te bouwen.

3. Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

De afwisseling in het werk maakt het werk erg leuk. Geen enkele dag is hetzelfde. Het team is superleuk en gezellig. Daarnaast is het werken binnen een familiebedrijf erg leuk. Je maakt echt onderdeel uit van de familie.

4. Wat is je leukste herinnering tot nu toe bij Olsthoorn Makelaars?

De dag dat ik voor de tweede keer werd aangenomen bij Olsthoorn Makelaars. Het is fijn om na een aantal jaren tot de conclusie te komen dat zowel Olsthoorn als ik met zoveel plezier met elkaar gewerkt hebben dat we die stap nogmaals durven nemen.

house-row