Terug

Verkoopondersteuning bestaande bouw

Tijdens mijn ideale werkdag vliegt de tijd en ga ik naar huis met een lach op mijn gezicht!

Over Paige Olsthoorn

Na het afronden van mijn HBO opleiding Crossmediale Communicatie, ben ik begonnen bij Olsthoorn Makelaars. Het eerste contact ontstond toen ik mijzelf had ingeschreven voor het nieuwbouwproject 'Lierkwartier' in De Lier. Mijn interesse ging ook al een tijdje uit naar de makelaardij, dus na het leuke contact besloot ik een open sollicitatie te sturen. Olsthoorn Makelaars stond hier gelukkig voor open en ik mocht aan de slag als medewerker verkoopondersteuning bestaande bouw.

Vragen aan Paige Olsthoorn

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek in het Westland is De Lier. Ik vind het een gezellig dorp waar vrienden en familie altijd in de buurt zijn.

2. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een warm gezellig huis met een woonkeuken, kaarsjes en sfeerverlichting, waar genoeg ruimte is voor familie en vrienden die langs willen komen. Een mooie 2 onder 1 kap woning aan het water en een veranda in de tuin zou echt fantastisch zijn!

3. Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

Wat voor mij een ideale werkdag is, is als ik leuke gesprekken met mensen heb gehad aan de telefoon, heb gelachen met collega’s en alle agendapunten heb afgewerkt om de volgende dag weer fris te kunnen starten.

house-row