Terug

Register Makelaar Taxateur | Nieuwbouwspecialist

Ik word blij van een klant die je later nog eens tegen komt en je vertelt hoe blij hij is met de nieuwe woning.

Over Monique Strik

Tijdens mijn studie HBO Makelaardij ben ik begonnen met stage lopen bij een Westlands makelaarskantoor. Na deze studie heb ik mij steeds verder ontwikkeld van binnendienst medewerker naar de buitendienst en ben inmiddels al weer zo’n 12 jaar actief in de buitendienst. En vanaf 2012 met het behalen van de Praktijktest ook gaan taxeren.

Sinds april 2019 ben ik bij Olsthoorn aan de slag gegaan als Register Makelaar Taxateur. Als echte Westlandse kreeg ik de kans om het kantoor in Naaldwijk verder uit te gaan bouwen. Een mooie uitdaging waar ik heel veel energie van krijg.
Ik ben na de Havo gestart met de opleiding Bank- en verzekeringswezen. Tijdens deze opleiding, waar een module makelaardij in zat, kwam ik erachter dat ik de dynamiek binnen de makelaarswereld erg leuk vond en dit wel eens bij mij zou kunnen passen. Vandaaruit heb ik de studie HBO Makelaardij gevolgd in Rotterdam.

Na een aantal jaren werkervaring en een cursus ter voorbereiding heb ik 2012 de praktijktest gedaan en de titel RMT behaald. Nu volg ik jaarlijks diverse bijscholingsdagen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Vragen aan Monique Strik

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek in het Westland is absoluut het strand. Heerlijk om samen met mijn gezin er in het weekend een stuk te lopen, schelpen te zoeken en zomers soms een boterhammetje te eten na het werk.

2. In wat voor soort woning woon je zelf?

Ik woon in een twee-onder-één kapwoning in Woerdblok, Naaldwijk. Met een heerlijke tuin, garage en vrij zicht aan de voorzijde.

3. Wat is je passie?

Mijn passie is mijn gezin. Samen met mijn vriend en drie kinderen vind ik het heerlijk om met elkaar op stap te gaan.

4. Waar word je blij van als je aan het werk bent?

Ik word blij van een klant die je later nog eens tegen komt en je vertelt hoe blij hij is met de nieuwe woning. Iedere dag werken wij mee aan de woondroom van onze klanten. Na de verhuizing zie je elkaar vaak niet meer maar hoe leuk is het te weten hoe het nu met ze gaat en ze blij zijn met de beslissing die ze genomen hebben.

5. Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Olsthoorn is een heel vooruitstrevend kantoor met hele enthousiaste en deskundige makelaars. Het is leuk om samen met elkaar iedere keer weer het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te willen bereiken.

house-row