Terug

Assistent Register Makelaar Taxateur | Nieuwbouwspecialist

Werken bij Olsthoorn is zo leuk omdat het echte vastgoed professionals zijn. Ze hebben een hoge standaard en werken achter de schermen keihard om onderscheidend te zijn en te blijven. En ik ben trots dat ik daarbij mag horen.

Over Miranda Verhagen

Ik ben een allround vastgoedprofessional met ruim 12 jaar werkervaring in veel facetten van het vastgoed. Ik heb ruime ervaring op het gebied van verhuur van woningen en verkoop én van nieuwbouwwoningen. Al jaren woon ik in de wijk Wateringse Veld en het is heerlijk om in je eigen woonwijk werkzaam te kunnen zijn. Ik ben een bevoorrecht persoon!

Vragen aan Miranda Verhagen

1. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Een huis aan zee waar ik vanuit de woonkeuken de kinderen kan zien golfsurfen.

2. In wat voor soort woning woon je zelf?

In een geweldig herenhuis met de tuin aan een ecologische zone. We horen de mussen zingen en zien de zwanen voorbij dobberen. Daarnaast hebben we een ruime woonkeuken waar we met vrienden en familie kunnen eten om vervolgens in de zonnige woonkamer te kunnen uitbuiken. We gaan hier voorlopig nog niet weg.

3. Wat is je passie?

Naast het verkopen van huizen is het inrichten ervan mijn passie. Om mensen te helpen het beste uit hun net gekochte huis te halen geeft mij zoveel vreugde.

house-row