Terug

Verkoopondersteuning bestaande bouw

Geen moeite is teveel om de verkoop succesvol te laten verlopen.

Over Jacqueline van Dorp

Ik ben vanaf 1996 werkzaam in de makelaardij. Als geboren en getogen Delftenaar, heb ik jaren in de binnendienst van een makelaarskantoor gewerkt in het centrum van Delft. Het leek mij leuk binnen hetzelfde vakgebied een nieuwe uitdaging aan te gaan. Sinds 2021 werk ik bij Olsthoorn Makelaars, op de vestiging in Naaldwijk. Het is leuk om nu in het Westland te werken, zo dichtbij Delft maar toch een andere wereld.

 

Vragen aan Jacqueline van Dorp

1. Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Je werkt hier met een team jonge en enthousiaste mensen met een groot bereik in de randstad, waarbij de 3 vestigingen elk hun expertise hebben en de klanten goed kunnen informeren. Ook is de combinatie verkopen bestaande bouw en nieuwbouw een mooie combinatie onder één dak.

2. Waar word je blij van als je aan het werk bent?

Als de vragen van de klanten naar tevredenheid kunnen worden beantwoord en het positieve gevoel van dienstverlening bovenaan staat. Het fijne contact met collega’s is uiteraard net zo belangrijk.

3. Wat is jouw favoriete plek in de regio?

Zowel de mooie oude binnenstad van Delft blijft favoriet, als het strand van Kijkduin en dan met name het prachtige duingebied. Dit is in alle jaargetijden speciaal en verveelt nooit.

house-row