Terug

Assistent Register Makelaar Taxateur

Ik zorg altijd voor een persoonlijke touch en ben betrokken bij al mijn klanten. Ieder heeft zijn eigen verhaal, ik vind het belangrijk daar oog voor te hebben.

Over Gabriëlle Goutier

Na 2 jaar voor de gemeente Rijswijk te hebben gewerkt op het nieuwbouwproject RijswijkBuiten, ben ik vanaf oktober 2018 een trotse medewerker bij dit familiebedrijf. In het contact met klanten vind ik het altijd fijn om oog te hebben voor het verhaal achter de stenen. Een huis is immers zoveel meer dan dat. Ik ga voor het beste resultaat, en doe dat met een grote betrokkenheid.

Vragen aan Gabriëlle Goutier

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

De kust uiteraard. Heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin met de voetjes in de zee.

2. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is een vrijstaande woning, rustig gelegen aan de kust. Deze woning kenmerkt zich door lichte architectuur en grote raampartijen. Vanuit de serre kijk ik zo op het strand en geniet ik van de ondergaande zon.

3. Wat maakt het werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Olsthoorn Makelaars is echt een familiekantoor. Je wordt hier als nieuwe collega met open armen ontvangen. Naast hard werken wordt er altijd plaatst gemaakt voor gezelligheid.

4. Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Olsthoorn Makelaars is een professioneel kantoor die zijn relaties op nummer 1 plaatst. Naast professionele en transparante communicatie, wordt er altijd rekening gehouden met de wensen en behoeften van de relatie.

house-row