Terug

Verkoopondersteuning bestaande bouw

De waardering van de klanten: daar doe ik het voor!

Over Arif Hoseinbaks

Ik ben Arif Hoseinbaks en ik ben 30 jaar. Ik ben woon samen met mijn vrouw en zoon in Den Haag. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met mijn gezin, ergens lekker op het terras zitten of een wandeling maken. Dan neem ik mijn fotocamera mee en dan schiet ik graag foto’s. Ik vind het ook fijn op de bank te ploffen en te Netflixen of naar voetbal te kijken.

De afgelopen 9 jaar heb ik werkervaring opgedaan bij KPN, hier heb ik verschillende commerciële functies bekleed. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging, werd ik al enthousiast bij het lezen van de vacature, en na mijn eerste gesprek met Judith werd dit versterkt.

Nu ben ik er trots op om onderdeel te zijn van dit mooie familiebedrijf. Je ziet dat er voor de klant echt een stap extra wordt gezet om zo optimaal te kunnen helpen en dat is gaaf om te zien!

 

Vragen aan Arif Hoseinbaks

1. Wat is jouw favoriete plek in de regio Den Haag, Westland, Rijswijk of Delft?

Mijn favoriete plek in Den Haag is het Wateringse Veld. Ik houd van de moderne stijl van de woningen. In de toekomst zou ik in deze buurt graag een woning willen kopen.

2. Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Ik merk dat er echt een familiegevoel heerst; alle collega’s zijn zowel onderling als met de klanten heel nauw betrokken.

3. Welk compliment heb je ontvangen van klanten?

Het mooiste compliment dat ik heb ontvangen, is dat een klant een kaart stuurde om me persoonlijk te bedanken voor de hulp en inzet. De erkenning voor mijn werk en dat de klant dit waardeert; daar doe ik het voor.

house-row