Manager Nieuwbouw: Robbert-Jan Eijk

Met de onverminderd toenemende vraag naar woningen en het grote aantal nieuwbouwprojecten dat de komende jaren ontwikkeld gaat worden, zijn wij ontzettend blij dat wij Robbert-Jan Eijk mogen verwelkomen binnen ons team. Als Manager Nieuwbouw is hij binnen Olsthoorn Makelaars een sterke verbindende schakel tussen projectontwikkelaar en nieuwbouwkopers. 

In nauwe samenwerking met directie en de collega’s van de afdeling Nieuwbouw, richt Robbert-Jan zich op nieuwe kansen en projecten, het verstevigen van de relatie met huidige opdrachtgevers en partners, het (mede) vormgeven van adviezen aan ontwikkelaars en het coördineren van de nieuwbouwafdeling.

De kennis en ervaring die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan bij projectontwikkelaars als BPD (Bouwfonds Property Development) en Heijmans Vastgoed komen hierbij goed van pas. Hier hield hij zich bezig met de verkoop en het in de markt zetten van diverse vastgoedprojecten; van appartementen in Den Haag en Rotterdam, tot kavels in Westland. Hierbij combineerde hij op succesvolle wijze de digitale kanalen met persoonlijk contact. Een vakman in hart en nieren, die goed de weg weet binnen onze regio.

Robbert-Jan: “Deze functie biedt mij een prachtige rol, binnen een mooi familiebedrijf. Ik kijk ernaar uit om samen met het betrokken, professionele en innovatieve nieuwbouwteam op zoek te gaan naar nieuwe kansen in de regio Den Haag, Westland, Rijswijk en Delft. Samen met ontwikkelaars, aannemers en andere partijen ga ik met veel plezier en energie aan de slag om de juiste match te maken tussen nieuwbouwwoningen en kopers. Op zoek naar een nieuwbouwmakelaar, of een nieuwbouwwoning? Neem gerust contact met mij op!”

Kennismaken? Neem contact met hem op via één van onze vestigingen, of mail hem direct via robbert-jan@olsthoornmakelaars.nl.