Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Event 2 april 2019

Het vervullen van een nieuwe woondroom begint bij een goede oriëntatie. Rabobank Den Haag organiseert op dinsdag 2 april van 18.00-21.00 uur in Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp het Rabo Woonevent “Van huis naar thuis”.

De Rabobank adviseurs en haar partners, zoals makelaars en notarissen, geven u graag díe informatie die voor u relevant is. U kunt met hen praten over o.a. nieuwbouw, duurzaam wonen en verschillende hypotheekvormen. Voor ondernemers met een woondroom zijn ook adviseurs aanwezig.  

Locatie en parkeren
Het Rabobank Woonevent vindt plaats in Van der Valk Hotel, Gildeweg 1 in Nootdorp. Op het terrein van het hotel is gratis parkeergelegenheid. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via deze link.   

Wanneer u er niet bij kunt zijn maar wel de mogelijkheden wilt bespreken kunt u contact opnemen met Olsthoorn Makelaars.