Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

De verhuisbus van Olsthoorn Makelaars

Onze service gaat ver. Letterlijk!

De dienstverlening van Olsthoorn Makelaars gaat ver. Dit nemen wij zelfs letterlijk: wij bieden u onze verhuisbus kosteloos aan zodat u zelf uw spullen kunt verhuizen. Wilt u de verhuizing graag zelf doen maar vindt u het makkelijk om over een flinke auto te beschikken? De Olsthoorn Makelaars verhuisbus staat kosteloos voor u klaar. Dat is bij ons gewoon service van de zaak!

Met onze verhuisbus wordt het voor makkelijker gemaakt om uw verhuizing zelf te organiseren. Met wat hulp van familie of vrienden én de verhuisbus kunt u in één dag al een hele slag slaan. De verlengde en verhoogde Mercedes Sprinter kunt u kosteloos een dag gebruiken. (Wel vragen wij u deze op tijd te reserveren.)

Zo ziet u dat Olsthoorn Makelaars in elke fase van het (ver)koopproces voor u klaar staat met een passende oplossing.

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter op ons formulier. U kunt ons ook bellen, mailen of app-en.