Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Bekijk de foto van: Bouwnummer 0 on, 2548 AJ in Den haag - Olsthoorn Makelaars
Dit object is onderdeel van City Dune – Tomatenlaan Meer Info

Den Haag

Bouwnummer 2

€ 887.500
1/1
Soort Woonhuis
Type Villa
Subtype Vrijstaande woning
Bouwjaar 2020
Soort bouw Nieuwbouw
Ligging Aan water, In woonwijk
Aant. slaapkamers 3 Slaapkamers
Perceeloppervlakte 490 m2
Inhoud 600 m3
Woonoppervlakte 206 m2
Aantal kamers 4 Kamers
Prijs € 887.500, vrij op naam
Oplevering In overleg
Status Beschikbaar
Energielabel Niet beschikbaar
Voorzieningen Mechanische ventilatie
Kwaliteit Luxe
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Verwarming Hete lucht verwarming
Warm water Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging tuin Zuidwest
Oppervlakte 182 m2
Wanneer heb ik zon? Zonnegrens
Garage Geen garage, Parkeerplaats
Schuur / berging Aangebouwd steen
Bekijk
Foto's
Omschrijving

CityDune te Den Haag

Er worden 3 bijzondere villa’s aan de Tomatenlaan in Den Haag gebouwd welke met de achtertuin aan het water gelegen zijn. Deze villa is levensloopbestendig en heeft een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Tevens is deze woning uitgebouwd, waardoor de woonkamer maarliefst 77m² is. Op de tweede vedieping bevinden zich ook nog 3 slaapkamers een badkamer en een technische ruimte. Volop ruimte dus.

De Tomatenlaan heeft een uniek karakter. Op de grens van Den Haag en Wateringen, aan de groene ecologische zone. Juist op deze mooie plek worden drie onder architectuur ontworpen villa’s gebouwd. Voorzieningen zoals winkels, scholen, speeltuinen en openbaar vervoer zijn dichtbij. Hierdoor kan het woongenot alleen maar meer worden.

Op een treffende manier heeft Spring Architecten de beeldkwaliteit die hoort bij de Tomatenlaan in het ontwerp tot uiting gebracht. 3 fraaie villa’s aan het brede water. Heerlijk vrijstaand wonen. Met een oppervlak vanaf circa 163 m² zijn deze villa’s zeker ruim te noemen. Maar ook plezierig, met de ochtendzon in de eetkamer en de avondzon in uw woonkamer of op uw terras, de zon beweegt met u mee in de loop van de dag.

Duurzaamheid is in deze villa’s vanaf de eerste pennenstreek onderdeel van de identiteit. Door te kiezen voor een verfijnd, elegant en tijdloos ontwerp. Uw villa groeit ook met u mee, volledig wonen op de begane grond kan vanaf aanvang maar is ook in een latere fase uitstekend toe te voegen. Daarnaast zijn de villa’s natuurlijk gasloos, hebben zij betere isolatiewaarden dan wettelijk vereist en een EPC van 0,0. Dat laatste betekent dat het energieverbruik van de installaties volledig zelf en dus duurzaam wordt opgewekt. Dat opent ook de weg naar een Groen-Hypotheek met nog aantrekkelijkere voorwaarden. De verwarmingsinstallatie is in de koopsom inbegrepen. Geen maandelijkse lease-som of afkoop.

Op de begane grond komt u binnen in de ruime entreehal met garderobe en toilet. Dan kunt u via de eetkamer of via het trappenhuis met vide verder. Daar is een ruime eetkamer en een riante woonkamer die maarliefst 67 m² ruim is. De woonkamer en eetkamer worden aan elkaar verbonden door de keuken die in het hart van uw villa ligt. Vanuit de entreehal kunt u de slaapkamer en aangrenzende badkamer op de begane grond ook bereiken. Op de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. In uw villa zijn ook drie bergingen aanwezig. Zowel op de begane grond, op de verdieping als een aanpandige buitenberging.

Buiten ligt er een ruime tuin rondom uw villa. Een zonnge achtertuin van circa 180 m² en een voortuin ruim 80 m², daar is ook ruimte om ten minste 2 auto’s te parkeren. Uw villa staat op een perceel van circa 490 m².

De drie villa’s zijn duidelijk familie, maar elke villa is uniek in zijn kleurstelling. Door de uitgebreide mogelijkheden om te personaliseren is uw villa straks uniek.

Kenmerken:
– woonoppervlak 206 m²;
– berging en techniekruimte 17,4m²;
– kaveloppvervlak ca 490 m²;
– eigen grond;
– tuin gelegen aan het water op het zuidwesten;
– voorzien van vloerverwarming;
– badkamer en slaapkamer op de begane grond;

Afstand van vanaf Tomatenlaan naar voorzieningen;
Supermarkt 600 m
Tram 650 m
Basisschool 450 m
Middelbare school 1,0 km
Den Haag centrum 6,2 km
Duinen/Strand 7,5 km

Aanbod
Openbaar vervoer
Voorzieningen
Scholen
1/1
Buurtinfo - Hoge veld
2.880

Woningen

7.990

Inwoners

0%

Koopwoningen

0%

Huurwoningen

Leeftijdsopbouw Hoge veld Landelijk
100%

0-14 jaar

15-24 jaar

25-44 jaar

45-64 jaar

65+ jaar

Bron: CBS
Nieuwe feature
Zoekopdracht vergelijkbare woning

We hebben momenteel vergelijkbare woning(en) in ons aanbod. Wil je in de toekomst als eerste op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe vergelijkbare woning door ons wordt aangeboden? Bewaar dan deze zoekopdracht!

Den Haag
villa
Koop
Tussen €800.000 en €900.000
3 slaapkamers of meer
Wijzig
Vergelijkbare woningen