Villapark Eikelenburgh

STIJL BESTAAT NOG……WELKOM IN VILLAPARK EIKELENBURGH!

Sommige ontwerpen zijn zo sterk dat ze de tijd trotseren. Wat te denken van de creaties van Dudok en Berlage? Aan hen hebben we woningen en zelfs hele wijken te danken die nu nog steeds een krachtige schoonheid uitstralen.
Dit denken vormt de inspiratie voor Villapark Eikelenburgh, een ontwikkeling die in Rijswijk zijn gelijke nog niet kent. De stijlkenmerken van de woningen die hier gerealiseerd worden, passen exact bij de groene en rustieke omgeving. Eikelenburgh is een stukje Rijswijk waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Knotwilgen langs het water, oude hoeves. Met z’n klassieke opzet doet VILLAPARK EIKELENBURGH recht aan de historie van deze locatie.

Vandaag de dag is Rijswijk nog altijd één van de groenste gemeenten van Nederland. En het is een veelzijdige gemeente. Met een gezelig historisch centrum waar nog echte, soms unieke, speciaalzaken te vinden zijn en een keur aan prima restaurants. Aan de zuidzijde van VILLAPARK EIKELENBURGH zijn de polders van Delfland merkbaar nabij.

Opvallend is de ruime opzet van het plan. Het grote centrale plantsoen is een natuurlijk rustpunt, een typische erfenis van de Nieuwe Haagse School. Dit stijlkenmerk is ook wel in de Haagse Vogelwijk en Marlot te zien. De voortuinen zijn ruim, de achtertuinen uitgesproken royaal. Tezamen met bomen in straten en plantsoenen heeft het villapark een parkachtig karakter. Moderne woningen met kwaliteit die van alle tijden is. Elk detail is met zorg gekozen. Zo ontstond het prachtige wonen in jaren ’30 stijl met comfort anno 2011!

In VILLAPARK EIKELENBURGH vindt u voor ieder wat wils: 58 klassieke woningen verdeeld over eengezinswoningen, 2onder1 kapwoningen, herenhuizen en vrijstaande villa’s in een groene, rustige omgeving met diverse indelingsvarianten en uitbreidingsmogelijkheden.

Neem ook een kijkje op de projectwebsite: www.villaparkeikelenburgh.nl