De Binnentuinen, Eengezinswoningen Lavendel, Laurier en Dille

NIEUW IN VERKOOP
Er zijn 8 woningen type Lavendel in verkoop en 9 woningen type Laurier.
Prijzen vanaf € 239.850 tot 299.850,– Woonoppervlak vanaf ca. 119 m²

De Binnentuinen wordt zonder twijfel de mooiste en groenste wijk van Wateringse Veld. Dit project staat voor een grote diversiteit aan kwaliteitswoningen in een uitgesproken dorpse sfeer op slechts een steenworp afstand van het centrum van Den Haag!
Groen zet de toon

Groen zet hier in deze jaren ’30-wijk de toon. Hierdoor ontstaat een lommerrijke buurt met lanen die zich nonchalant van vijver naar vijver slingeren. Want behalve groen is water een belangrijk element. De wijk is ruim van opzet met brede singels.
Aandacht voor individueel wonen

In totaal worden er ca. 145 woningen gerealiseerd, van vrijstaande woningen tot twee-onder-één-kap-woningen en herenhuizen. Daardoor staat een enorme diversiteit aan woningen ontworpen door twee verschillende architecten. De individualiteit van de woningen wordt nog vergroot door een scala van uitbreidingsmogelijkheden.

LAVENDEL EN DILLE

De woningtype Dille, Kamille en Lavendel zijn al gebouwd in een vorige fase aan de Gaasterlandlaan en de Fivelingosingel. De vorige fase heeft dezelfde opzet als fase 4.2.

Op dit moment zijn er nog woningen van het type Dille en Lavendel in verkoop. De start van den bouw zal plaatsvinden in oktober 2013.
De woonoppervlaktes van deze eengezinswoningen zijn vanaf 125 m² en de koopsommen vanaf € 268.850,–von.
De woningen zijn voorzien van sanitair, tegelwerk en een keuken. De kaveloppervlaktes zijn vanaf 136 m². Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats, op eigen terrein of op een gezamenlijke parkeerplaats.