City Dune – Tomatenlaan

CityDune te Den Haag, 3 bijzondere villa’s aan de Tomatenlaan in Den Haag.

Uw thuis dichtbij stad en duinen

De Tomatenlaan heeft een uniek karakter. Op de grens van Den Haag en Wateringen, aan de groene ecologische zone. Juist op deze mooie plek worden drie onder architectuur ontworpen villa’s gebouwd.

Op een treffende manier heeft Spring Architecten de beeldkwaliteit die hoort bij de Tomatenlaan in het ontwerp tot uiting gebracht. 3 fraaie villa’s aan het brede water. Heerlijk vrijstaand wonen. Met een oppervlak van minimaal 163 m² (EXCLUSIEF BERGRUIMTE 17 M²) zijn deze villa’s zeker ruim te noemen. Maar ook plezierig, met de ochtendzon in de eetkamer en de avondzon in uw woonkamer of op uw terras, de zon beweegt met u mee in de loop van de dag.

Duurzaamheid is in deze villa’s vanaf de eerste pennenstreek onderdeel van de identiteit. Door te kiezen voor een verfijnd, elegant en tijdloos ontwerp. Uw villa groeit ook met u mee, volledig wonen op de begane grond kan vanaf aanvang maar is ook in een latere fase uitstekend toe te voegen. Daarnaast zijn de villa’s natuurlijk gasloos, hebben zij betere isolatiewaarden dan wettelijk vereist en een EPC van 0,0. Dat laatste betekent dat het energieverbruik van de installaties volledig zelf en dus duurzaam wordt opgewekt. Dat opent ook de weg naar een Groen-Hypotheek met nog aantrekkelijkere voorwaarden. De verwarmingsinstallatie is in de koopsom inbegrepen. Geen maandelijkse lease-som of afkoop.

Op de begane grond komt u binnen in de ruime entree/hal met garderobe en toilet. Dan kunt u via de eetkamer of via het trappenhuis met vide verder. Daar is een ruime eetkamer en een riante woonkamer, deze twee ruimten worden aan elkaar verbonden door de keuken die in het hart van uw villa ligt. Op de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. In uw villa zijn ook drie bergingen aanwezig. Zowel op de begane grond, op de verdieping als een aanpandige buitenberging.

De woning kan worden aangepast met diverse wensen. Zo is het mogelijk om op de begane grond een slaapkamer en badkamer aan te brengen waardoor een levensloopbestendige woning ontstaat. Maar ook een uitbreiding van de woonkamer of het aanbrengen van een carport behoort tot de mogelijkheden.

Buiten ligt er een ruime tuin rondom uw villa. Een achtertuin van circa 180 m² en een voortuin ruim 80 m², daar is ook ruimte om tenminste 2 auto’s te parkeren. Uw villa staat op een perceel van circa 500 m².

Kenmerken:
– woonoppervlak vanaf 163 m²;
– berging en techniekruimte 17,4m²;
– kaveloppvervlak ca 490 m²;
– eigen grond;
– tuin gelegen aan het water op het zuidwesten;
– voorzien van vloerverwarming;
– diverse uitbreidingen mogelijk zoals carport, garage, kelder en uitbreiding woonkamer;
– woning is levensloopbestendig te maken

De drie villa’s zijn duidelijk familie, maar elke villa is uniek in zijn kleurstelling. Door de uitgebreide mogelijkheden om te personaliseren is uw villa straks uniek.

Omgeving:
Supermarkt 600 m
Tram 650 m
Basisschool 450 m
Middelbare school 1,0 km
Den Haag centrum 6,2 km
Duinen/Strand 7,5 km

www.citydune.nl

Er is al een groot deel van de opties in de informatie aangegeven, maar uw eigen wensen zijn natuurlijk bespreekbaar. Graag treden wij in overleg met u om na te gaan welke wensen wij nog niet in kaart hebben gebracht die belangrijk voor u zijn. Hierdoor kan een ideale woning, op uw eigen wensen en smaak gebaseerd, ontstaan.