Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

De vakantieperiode gaat van start, wij werken door!

De vakantieperiode in de regio gaat van start, wij werken in de vakantieperiode gewoon door. Vanwege de zomerperiode hebben we aangepaste openingstijden. We zijn vanaf 20 juli t/m 25 augustus geopend op de 3 vestigingen: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.
Op zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 13.00  uur op de locatie Santiagosingel.

Olsthoorn Makelaars is een enthousiast, betrouwbaar en fullservice makelaarsteam met diverse dienstverlening onder 1 dak. Klanten kunnen rekenen op optimale begeleiding en advies van ervaren makelaars. De vastgoedspecialisten zijn de klanten van dienst voor de verkoop van woningen, aankoop van bestaande woningen, taxaties, en de verwerving van (bouw)grond. Daarnaast onderscheid Olsthoorn Makelaars zich van andere makelaars door het de verkoop van vele projecten nieuwbouw. Onze klanten kunnen gebruik maken van een verhuisbus. We hebben een eigen specialist voor de styling van woningen. Ook zijn we een van de weinige makelaarskantoren in onze regio met een eigen fotograaf en een specialist voor onderhoud en service.

Heeft u verhuisplannen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.