De Blauwe Kreken in Poeldijk: staat hier uw nieuwe 2-onder-1-kapwoning?

De nieuwe wijk ‘De Blauwe Kreken’ is een echte aanwinst voor het dorp Poeldijk, en past qua sfeer perfect in de omgeving. De 44 nieuwbouwwoningen zijn onderverdeeld in 34 rijwoningen en tien 2-onder-1-kapwoningen. Deze liggen aan het water en kijken uit over het groen; een prachtige ligging. Op zoek naar een ruime 2-onder-1-kapwoning in het Westland? In nieuwbouwproject ‘De Blauwe Kreken’ zijn nog maar een paar woningen beschikbaar. 

176m² woonoppervlakte met zonnige tuin op het zuidwesten
Twee parkeerplaatsen op eigen terrein, een grote, zonnige tuin op het zuidwesten aan het water, en alle ruimte voor een groot gezin: met een woonoppervlakte van 176m² is deze nieuwbouwwoning met recht ‘royaal’ te noemen! Hier woont u in alle rust, en geniet u vanaf uw vlonder van het uitzicht op de kreken. Met zes kamers en vier slaapkamers biedt de woning een zee aan ruimte. Een keuken met kookeiland? Daar leent de voorzijde van de woning zich uitstekend voor. De grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval. En met een woningbreedte van meer dan 7 meter is er veel variatie mogelijk in de opstelling van de zitkamer. Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met ligbad, douche en een wastafel. De 2e verdieping is een open ruimte die naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. Bijvoorbeeld een werkplek aan huis, een master bedroom of een fantastische speelplek voor de kinderen.

De woning in het kort

  • Tuin op het zuidwesten
  • Parkeren op eigen terrein
  • Gelegen aan een groen park
  • Vrij zitten in uw tuin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over De Blauwe Kreken
Dit nieuwe stukje Poeldijk wordt een gezellige dorpse buurt met veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes. Hier thuiskomen, betekent de hectiek van de dag direct achter je laten. Voor kinderen is het de perfecte plek om op te groeien; alle ruimte om veilig te spelen en te ontdekken.

Over Poeldijk
Poeldijk ligt in het Westland, tussen Den Haag, Kijkduin, Monster en Naaldwijk in. In de buurt van de grote stad, maar met veel gezellige dorpen om u heen. Het is een veilige en groene omgeving voor opgroeiende kinderen. Bovendien is het strand op fietsafstand en is er altijd natuur dichtbij. Poeldijk is een logische keuze voor een nieuwbouwhuis; veel voorzieningen die u nodig heeft, vindt u in het dorp en anders bent u zo in een van de omliggende dorpen en steden.

Interesse?
De start van de bouw voor De Blauwe Kreken is gepland voor eind 2020 en de woningen worden naar verwachting opgeleverd in het eerste kwartaal van 2022. Heeft u interesse in een ruime 2-onder-1-kapwoning in een prettige woonomgeving? U kunt op deze site meer informatie vinden over de beschikbare woningen. Ziet u in één van deze woningen uw nieuwe thuis? Neem dan contact op met onze nieuwbouwspecialisten. Wij begeleiden u graag!