De Blauwe Kreken in Poeldijk: staat hier uw nieuwe 2-onder-1-kapwoning?

De leuke nieuwe wijk ‘De Blauwe Kreken’ is een echte aanwinst voor het dorp Poeldijk, en past qua sfeer perfect in de omgeving. De 44 nieuwbouwwoningen zijn onderverdeeld in 34 rijwoningen en tien 2-onder-1-kapwoningen. Deze liggen aan het water en kijken uit over het groen; een prachtige ligging. En goed nieuws: er zijn nog 2-onder-1-kapwoningen beschikbaar!

Over de 2-onder-1-kapwoning
Twee parkeerplaatsen op eigen terrein, een grote tuin aan het water, en alle ruimte voor jullie gezin: met een woonoppervlakte van 176m2 is deze woning met recht ‘royaal’ te noemen! Hier woont u in alle rust, en geniet u vanaf uw vlonder van het uitzicht op de kreken. Met zes kamers en vier slaapkamers biedt de woning een zee aan ruimte. Een keuken met kookeiland? Daar leent de voorzijde van de woning zich uitstekend voor. De grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval. En met een woningbreedte van meer dan 7 meter is er veel variatie mogelijk in de opstelling van de zitkamer. Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met ligbad, douche en een wastafel. De 2e verdieping is een open ruimte die naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. Bijvoorbeeld een werkplek aan huis, een master bedroom of een fantastische speelplek voor de kinderen.

Over Poeldijk
Poeldijk ligt in het Westland, tussen Den Haag, Kijkduin, Monster en Naaldwijk in. In de buurt van de grote stad, maar met veel gezellige dorpen om u heen. Het is een veilige en groene omgeving voor opgroeiende kinderen. Bovendien is het strand op fietsafstand en is er altijd natuur dichtbij. Poeldijk is een logische keuze voor een nieuwbouwhuis; veel voorzieningen die u nodig heeft, vindt u in het dorp en anders bent u zo in een van de omliggende dorpen en steden. Onze collega Marijke vertelt hier hoe fijn het wonen is in Poeldijk.

Interesse?
De start van de bouw voor De Blauwe Kreken is gepland voor eind 2020 en de woningen worden naar verwachting opgeleverd in het eerste kwartaal van 2022. Heeft u interesse in een ruime 2-onder-1-kapwoning in een prettige woonomgeving? U kunt op deze site meer informatie vinden over de beschikbare woningen. Ziet u in één van deze woningen uw nieuwe thuis? Neem dan contact met ons op, wij begeleiden u graag!