Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Coronablog 2: Op welke manier kan ik nu het beste woningen bezichtigen?

In deze periode, waarin iedereen zowel privé als zakelijk zijn weg moet zien te vinden, is het logisch dat mensen onzeker zijn. Wij krijgen dan ook veel vragen over wat de coronacrisis betekent voor huizenkopers én -verkopers. In een driedelige blogserie zetten we deze vragen en onze antwoorden voor u op een rij!

Op welke manier kan ik nu het beste woningen bezichtigen?

Als u een leuke woning op het oog heeft, hoeft u niet te wachten tot na de coronacrisis. Al jaren zetten wij digitale middelen in om onze klanten in het buitenland, veelal expats, kennis te laten maken met onze woningen. Ook in deze tijd kunnen wij u – in eerste instantie – op afstand de woning van uw keuze laten zien.

Wij raden u de volgende stappen aan:

  1. WONINGFILM. Vraag de bezichtigingsfilm aan van de woning waar uw interesse naar uitgaat. Van iedere woning maken wij een video; hierin laten twee makelaars de hele woning zien, en geven antwoord op de meest gestelde vragen van potentiële kopers. U kunt deze film aanvragen door contact op te nemen met één van onze vestigingen, of via info@olsthoornmakelaars.nl
  2. Rijd ook alvast langs de woning, en maak een rondje door de omgeving. Dit helpt u om te bepalen of de woning en de omgeving aansluiten bij uw wensen.
  3. BEZICHTIGING VIA FACETIME. Spreekt de woning u nog steeds aan, maar wilt u toch iets meer inzoomen op bepaalde delen, zonder de woning zelf al te bezichtigen? Dan rijdt de makelaar op een afgesproken tijdstip naar de woning toe en belt u via FaceTime om u op die manier rond te leiden door de woning. U heeft dan ook alle gelegenheid om vragen te stellen.
  4. AFSPRAAK. Nog steeds enthousiast? Dan adviseren wij om een afspraak met de makelaar in te plannen om samen naar de woning te gaan. Zie het maar als een tweede bezichtiging! Uiteraard hanteren we dan de richtlijnen van het RIVM.

Onderhandelingen en het tekenen van koopovereenkomsten, doen we digitaal. Zo beperken we het aantal contactmomenten en beschermen we u en onszelf maximaal tegen het virus, terwijl we u toch kunnen begeleiden naar de aankoop van uw nieuwe woning!

Benieuwd of het nu wel een goed idee is om uw huis te verkopen? Wij vertellen het u hier!

Lees ook onze andere corona-blogs:

  1. Gaat de woningmarkt nu ook op slot?
  2. Wanneer kan ik nu het beste mijn woning te koop zetten?