Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Bezichtigingen in relatie tot coronavirus

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus in Nederland te voorkomen. Neemt niet weg dat u nog steeds bij Olsthoorn Makelaars terecht kunt als u op zoek bent naar een nieuwe woning.

1. INTERESSE IN ÉÉN VAN ONZE WONINGEN OF EEN NIEUWBOUWPROJECT?

Neem contact op met één van onze vestigingen, of vul het contactformulier in op de website. Onze binnendienstmedewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

2. BEZICHTINGSFILM

Wij maken in de komende periode van al onze woningen een bezichtigingsfilm, waarin de makelaar de woning uitgebreid laat zien, en ook de meest voorkomende vragen beantwoordt. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, ontvangt u de link naar deze film. Wij horen daarna graag uw eerste indruk.

3. BEZICHTIGEN VIA FACETIME

Ook is het mogelijk om een bezichtiging te doen via FaceTime, waarbij de makelaar u op afstand – via een online verbinding – een rondleiding geeft door de woning. U heeft dan tevens de gelegenheid om vragen te stellen.

4. BEZICHTIGEN OP AFSPRAAK

Bent u na het bekijken van de film, of de FaceTime bezichtiging enthousiast geworden over de woning, dan kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging met de makelaar. Bezichtigen doen wij voorlopig als volgt:

  • Alleen nog op afspraak, tot nader order niet meer via een Open Huis.
  • Uitsluitend met mensen die geen verkoudheidsklachten of andere (milde) gezondheidsklachten hebben. Dit geldt uiteraard ook voor de makelaar.
  • Begroeten doen wij met een vriendelijk woord, niet meer door handen te schudden.

Graag aandacht voor het volgende:
Wij hanteren de volgende maatregelen bij alle afspraken:

  • Heeft u verkoudheidsklachten, of andere (milde) gezondheidsklachten zoals opgenomen in de richtlijnen van het RIVM, dan verzoeken wij u om de afspraak te verzetten.
  • Bij het plannen van fysieke contacten wordt vooraf bij kopers en verkopers en alle andere betrokkenen actief geïnformeerd naar de gezondheidstoestand en verzoeken wij de hygiëne adviezen van RIVM na te leven.
  • Mocht bovenstaande aan de orde zijn bij de makelaar, dan wordt de afspraak indien mogelijk overgedragen aan één van de collega’s. Mocht dat om praktische redenen niet kunnen, dan stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte.
  • Begroeten doen wij met een vriendelijk woord, niet meer door handen te schudden.
  • Alhoewel kinderen vooralsnog niet erg vatbaar lijken te zijn voor het virus, is het aannemelijk dat zij wel een bron van verspreiding kunnen vormen. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om kinderen niet mee te nemen naar de afspraak.

Voor uw en onze veiligheid verzoeken wij u contact met ons op te nemen als u ons kantoor wilt bezoeken. Onze kantoren zijn enkel geopend voor mensen die een afspraak hebben gemaakt.

Ons hart gaat uit naar een ieder die getroffen wordt door dit virus en wensen hen veel sterkte toe.