Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

1 februari a.s. informatiecentrum Rijswijk Buiten open

Op zaterdag 1 februari is het informatiecentrum geopend van 10.00 uur tot 13.00 uur. Onze collega Corrine Juffermans staat voor u klaar voor al uw vragen over deze prachtige wijk. Ook voor vragen over het nieuwe project De Lanen Parkrijk, kunt u bij haar terecht.

Wist u dat?
In 2020 het informatiecentrum elke eerste zaterdag van de maand geopend is.
Daarnaast kunt u ook doordeweeks bij het informatiecentrum terecht; elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur staat de deur voor u open.

Adres: Informatiecentrum RijswijkBuiten
Van Rijnweg 3b
2286 KC Rijswijk

Over Rijswijk Buiten: In de periode van 2013 wordt er gebouwd aan de nieuwe wijk: RijswijkBuiten.  In de directe omgeving bevinden zich diverse recreatie- en groenvoorzieningen, scholen, winkels en openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 10 minuten in het gezellige centrum van Delft of Rijswijk en met 5 minuten rijdt u op de rijksweg A4. De wijk verrijst in delen van de oude buurten Sion, ’t Haantje en Pasgeld.

Er komen 3.500 maximaal duurzame woningen te staan, die allemaal zonnepanelen hebben en gebruikmaken van aardwarmte. Wat houdt dat voor u in? Een woning met de eisen voor ‘Nul op de Meter’ betekent in de praktijk dat de  zonnepanelen op de woning voldoende elektriciteit opwekken voor verwarmen, koelen, warm water, ventilatie, hulpenergie en verlichting (het gebouw gebonden verbruik). Bovendien wekt de woning de elektriciteit op voor het huishoudelijk verbruik. Dit comfort samen met de energie zuinige hoog-rendement-installaties zorgt voor minder energiegebruik en geen energielasten in de woning.